mandag 1. juni 2009

BåtPuss :)

Helgen har gått med til båtpuss!!
MEN vi kom jo ikke så langt vi hadde håpet, vi var innom den lokale marinan, og spurte hva vi skulle bruke, men siden alle sånne steder har 16 åringer uten noe peiling bak kassa, så klarte vi jo ikke å få riktig!!! Vi skulle ha hvit grunning, og han som sto der overbeviste oss om at "white dowe" det var hvit-grå men blir hvit...men neida...! For det første så ville nesten ikke "malingen" blande seg, vi rørte og rørte, og fargen så jo mørke grå ut, men vi prøvde oss med en liten stripe, og den blå ganske bra mørke grå/lilla!!! Nice!! NOT... så vi dro tilbake og da var det en annen ung gutt uten mer peiling, som ga oss en annen, som iallefall var hvit.. men da vi gikk ut så at denne IKKE var selvpolerende, og det må vi jo ha.. så vi krevde tilbake pengene, og får kjøpe noe annet i morgen!!! Utrolig kjedelig og ikke bli ferdig!!
Tok et bilde av den, men kamera ligger nede, men legger ut et bilde fra http://www.ibizaboats.no/ av båten, vår er vel 3 år gammel men ser iallefall lik ut :) Og forhåpentligvis er den å snart på vannet :)

Ellers har det blitt litt sol, og blomstene mine har vokst masse på de 2 dagene vi har vært borte :)

Klem fra Hege

2 kommentarer:

  1. utrolig irriterende med små gutter som ikke helt har greie på det en forventer når de står bak en disk! kjente at det romelt litt inni meg selv da jeg leste innlegget... Håper det ordner seg for dere til slutt- det var ivhertfall en flott båt. Tenker dere skal kose dere i sommer.
    Klem Yvonne

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentarene deres. Det er jo faktisk det som får en til å ville blogge mer..! Så tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen til meg :)