tirsdag 17. november 2009

Siste sjans for min Giveaway...

Minner om mine lille GiveAway....
Som dere kan se på tallene så regner jeg med at det vil bli trekning i helgen, slik at på søndag vil det være klart hvem som får et par jule-røde håndhåndkler fra GANT;Slik ser "regnskapet" ut idag iallefall:

Må innrømme at jeg har en liten "trøstepremie" til giveawayen min også, men den vil ikke bli røpet før vedkommende mottar den i posten!

Lykke til!
Klem

3 kommentarer:

 1. Heisann Hege:-)
  NÅ er jeg med, bare litt sent ute...!
  Ha en fin kveld,
  - kommer snart tilbake(looover!).
  Klem,Hege.

  SvarSlett
 2. Godkväll...Vad kul att du har tittat in hos mig. Gillar din blogg också. Det är så kul att hitta till alla fina bloggar man inta har sett förut. Jag har hittat till din fina fina giveaway. Hit kommer jag tillbaka...

  Kram Anne

  SvarSlett
 3. Hei du :) Ja jeg var der på søndag. Ganske mye fint, men mye crap også..
  Prisen på de store håndklærne var 150,- om jeg ikke husker feil. Kluter 20,- også håndhånklær tror jeg de tok 50,- for. Men akkurat nå husker jeg ikke helt. Kjøpte sååå mye :) :) (veldig fornøyd)
  Du burde absolutt ta turen. Men ja, husk kontanter.
  Tror minibanken på statoil i Drammen var tom pga alle de gale damene som hadde tatt turen dit :) så stopp innom et annet sted om du skal ta ut cash :) hehe
  Spennende å se hva du kjøper om du tar turen :)
  Klem

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentarene deres. Det er jo faktisk det som får en til å ville blogge mer..! Så tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen til meg :)