lørdag 31. januar 2009

Hektisk uke..

Blitt lite kreativitet denne uken, noen innkjøp har det alikevell blitt... vi var på IKEA på torsdag, og jeg ante ikke hvor mye fint og ikke minst billig stoff IKEA har... jeg kjøpte 3 typer stoff, og skal sy gardiner til kjøkkenet av det ene stoffet :) Vi kjøpte også garderobeskap, som jeg har lest er en ganske tidskrevende affere å få opp, så det spørs om det må bli garderobemontering før jeg kan sy gariner... men vi får se!

Stoffet jeg skal sy gardiner til kjøkkenet av er dette, blå striper.. og en kombinasjon av grønnfarger og blått i den andre stripen... veldig fint :) :

Navn : Elsa!

Så får vi håpe kjøkkenet får gardiner snart :)

søndag 25. januar 2009

Lite produktiv uke

Denne uken har jeg gjort svært få kreative prosjekter.
Håpet kanskje jeg fikk gjort litt etterpå, men nå er jo klokka alt 18.20, og først må jeg lage middag, men tenkte å sy litt div til å ha sy-tingene mine i :)
Ellers har jeg vært på besøk i dag, og da fikk jeg enda noen ideer ang gardiner, så dette blir bra :) Snart blir det nok nye gardiner på kjøkkenet :) Bare finne drømmestoffet først ;)

Men først; Matlaging :)

onsdag 21. januar 2009

Innlegg via Windows Live Writer

Spennede hvordan dette fungerer…. Har fått en nyere PC enn jeg hadde… og da må jeg jo laste ned alt mulig på nytt… men Writer hadde jeg ikke prøvd før…. og alt må jo prøves!!

Har ikke fått laget noe mer spennende, men er fortsatt veldig fornøyd med gardinen min :)

Håper den nye writeren er bra!!

Blogger mer en annen dag!! Eller senere idag… hvem vet!!

søndag 18. januar 2009

Mitt første skikkelige bidrag til bloggen!!

I dag har jeg kosa meg hele dagen, jeg har sydd en liten liftgardin til vinduet i bodet. Boden er strengt tatt et sted som ikke trenger en gardin, men siden det var et lite vindu, så syntes jeg det var greit å begynner der.

Så det er det mesteparten av min dag har gått med til...resultatet ble ikke sånn halvgalt heller syntes jeg.
Skal legge ut flere bilder, men dette er iallefall en smakebit tatt med mobilen !!


lørdag 17. januar 2009

Bøkene har kommet

Da har bøkene mine kommet... 2 av dem var veldig bra, mens den siste som het "gardiner" tror jeg at jeg skal sende tilbake.. den var det så og si bare bilder i, og ikke noe "oppskrifter"....


Vel... etter å ha fått litt inspirasjon så jeg har vært på panduro i dag.. og kjøpt litt forksjellig div og stoffer, og i morgen skal jeg sy litt...Gleeeder meg!!

En søndag uten planer foruten å pusle hjemme.. og sy litt...!!

Så forhåpendligvis blir det litt div og interiør her på sidene etterhvert :)

onsdag 14. januar 2009

Neeei!!

I dag hadde jeg håpet å få bøkene mine, men ingen bøker fra postmannen, og jeg ringte til og med postkontoret da jeg regner med at bøkene er for store for postkassen, men det lå ingen bøker til meg der heller...!!Håååper de kommer i morgen!!Ellers så tror jeg det blir pax garderobe fra IKEA... Da er det bare å finne et tidspunkt å komme seg dit på... sukk.... der er det jo alltid så alt for mange mennesker...!!

Vi har planer om fredag kveld.. hehe... fredag kveld på IKEA liksom... spennende... hehe...

tirsdag 13. januar 2009

JAA!!

Status på mine bøker er : "sendt", så da burde de være her i morgen eller dagen etter!! Jeg gleder meg såå mye, håper jeg får til å sy det jeg ønsker, har med vilje ikke tatt ned julegardinene på kjøkkenet, for jeg orker ikke henge opp det ene andre paret jeg har til kjøkkenet!!! Så håper jeg kan finne en stilig gardin, og et stilig stoff, og få et stilig kjøkken!!!

Ellers ser vi på garderobeskap for tiden, tenkte på en hjørneløsning, men tror vi velger enten vanlig 2m skap med slagdører eller skyvedører, kanskje til og med fra Ikea!! De så bra ut, og hadde en bra pris, selv om jeg ikke trodde jeg kom til å kjøpe dette derifra...!!
Vi får se!


Håper bøkene mine kommer i morgen :)

mandag 12. januar 2009

Ny uke... nye muligheter

Da er det mandag, og status hos Tanum.no er fortsatt "behandles"!
JEG VEEENTER SÅÅ PÅ DE BØKENE, og blir så lei meg hver dag jeg ser status er "behandles", selv om de var billigere enn andre sider, så tror jeg ikke jeg kommer til å bestille der igjen, bestilte som sagt bøkene 01.01.09! I dag er det 12.01.09!


Så enn så lenge blir det ingen bilder av mine kreative sider her, takket være Tanum.no ;)

søndag 11. januar 2009

Søndag igjen...

Da var det søndag igjen!! Syntes helgene går så alt for fort...!!

Men i helgen har jeg laget noe helt annet enn hva jeg hadde tenkt å blogge om her, jeg har laget min første bløtekake.. jeg er en sjokoladekakebaker... eller til nød marrengskake.. men i helgen har jeg laget både sukkerbrød og fylt med jordbærsyltetøy, krem og banan... på toppen var det krem og jordbær :) Og den ble over all forventning veldig vellykket :)

Ellers så har vi kjøpt speil til gangen..!! Så da er det nok en gang å bare å få ut fingeren å tørre å henge opp noe på veggene!!!

lørdag 10. januar 2009

Et koselig hjem...

Hvordan får man et koselig hjem når hele huset er gips-plater... syntes de så og si helt glatte flatene er helt forferdelig, men det å slå på panelplater etc. er jo kanskje en unødvendig utgift... Eller? Jeg kvier meg til å henge opp ting på disse platene... de gir ikke noe i seg selv (malt panel gir jo allefall en viss struktur og er litt dekorativ i seg selv..)... gips er bare tamt og livløst :(

Jeg har lyst på liftgardiner, men syntes at det blir superkjedelig rundt vinduene om man ikke har gariner som henger litt på utsiden...Vi har igrunn ganske fine lister.. men de gjør ikke nok ut av seg...!!

Vel vel.. sånn er det når man kjøper et nytt ferdig-rekkehus av Block Watne...!! Men når jeg blir rik og skal bygge selv, da blir det iallefall ikke gipsflater på andre rom enn vaskerom etc...!!!

fredag 9. januar 2009

Mine bestilte bøker

Bøkene jeg har bestillt er :
- Gro Hansen: Gardiner
- Tone Finnanger: Tildas Hus
- Birgit Kaarvig: Sy og Forny

Håper de gir meg litt hjelp og inspirasjon til å bruke symaskinen min, og lage flotte ting :)

Treeeg Tanum.no

Siden jeg tenkte å sy litt, så bestemte jeg meg for å kjøpe noen bøker. Og siden Tanum.no var billigere på samtlige bøker så valgte jeg å bestille derifra...Bestilte 01.01.09, men fortsatt står bare status til : "Behandles"....

Men etter litt purring har jeg nå fått en mail som sier at det har blirr litt forsinkelser.. og at de vil sende meg bøkene så fort de får dem fra sin leverandør...!!

Så da får vi håpe de kommer snart, for jeg VIL sy!

Men nå er det helg, og siden det ikke blir noe sying, så får jeg heller slappe av og ordne litt andre ting...

torsdag 8. januar 2009

Ny blogg!

Alle blogger for tiden, så jeg tenkte jeg skulle slenge meg på å blogge litt om ting og tang i hverdagen!!

Det er alltid hyggelig å lese om det folk gjør på fritiden, og kanskje jeg å kan bidra med noen ideer og smil.

En annen grunn er også at jeg ser at mange har så flotte interiørblogger, og siden jeg var så heldig å få symaskin til jul, OG siden jeg allerede har bestilt 3 stk sy/hobby bøker, så håpet jeg å kunne legge ut noen av mine nye kreasjoner!! (hvis det blir noe...håper bøkene kommer snaaart!! Vil sy!)

Symaskinen er en Janome JR1012, og enn så lenge virker den bra for mitt bruk:) Aldri hørt om merket før, men dette var maskinen mine foreldre hadde fått anbefalt, da alle andre merker var blitt mye dårligere enn hva de var, og ble produsert i Kina, noe som ikke oser av kvalitet kanskje....

Vel.. vi får se hvordan det går etterhvert... Mitt første prosjekt er en liten gardin på boden :)