søndag 2. august 2009

Ostehøvel og postkasse etterlyses!

Jeg har ikke vært helt i bloggehumør i det siste... det har nesten bare regnet, og det har vært lite innkjøp til hus etc. Eneste kjøp som er gjort er klær på salg!! Jeg har blant annet fått min første "drakt"...Lett etter en dressjakke lenge, men siden jeg ikke er noen størrelse small, så er det sånn at alle akkurat ikke går igjen...MEN jeg fant en på salg... 50% på Cris i Fredrikstad!! De hadde ikke igjen bukser da, så jeg kjøpte skjørt.. men jeg eier altså en drakt! Hurra..!!

Vel.. så tilbake til overskriften: Jeg ønsker meg såå en slik postkasse fra Bruka Design!! Jeg har sett dem i en butikk på mosseporten men da jeg var der sist så hadde de såklart bare igjen den brede typen (rakk ikke spørre om de fikk inn andre igjen), og det var av denne typen jeg kunne tenke meg ( ikke rød da men...). Noen som vet om noe sted i Østfold de har disse? Eventuelt nettshop. Mitt andre ønske er en ostehøvel. Jeg har hatt en liknenede denne, men med treskaft, og tror du ikke den rett og slett røyk i sveisen :( Hjemme hos mamma og pappa har de mistes håndtaket og slik, men da har pappa fikset dette, men min bestemte seg for å ryke i sveisen! Elsket denne ostehøvelen, syntes ikke det blir like god ost med den jeg har uten riller...!!
Fant som sagt denne på nett, med tinn-håndtak og gavepakning til kr 348 på smijernsbua.no, men syntes det var litt dyrt når jeg ikke har behov for tinnhåndtak eller gavepakning ;) Trenger bare en enkel med tre-håndtak:)
Håper noen kan hjelpe meg med mine ønsker!!

Ha en fin uke!!
Jeg har heldigvis 2 uker ferie igjen ( siden jeg begynner i ny jobb 17 august), men gubben skal på jobb i morgen stakkars!!
Stor nattaklem fra