onsdag 30. september 2009

Shopping og en litt trist nyhet!

Jeg ble jo ikke ferdig med all shoppingen i går.. så legger ut noen av de småtingene jeg kjøpte på Rhodos! Ble ikke så alt for mye shopping, syntes ikke det er såå mye å kjøpe og så får jeg alltid så dårlig samvittighet om jeg ikke kjøper ting til mamma, pappa og lillesøs... utrolig kjedelig tanke til tider, men jeg blir alltid litt sånn "Tenk om de også ville hatt en sånn..." Veldig fint for dem som alltid ender opp med å få noe, men litt kjedelig for meg ;) hihi..
Så jeg kjøpte meg et slik belte, flettet brunt skinnbelte, og så kjøpte jeg et sort til mamma og et brunt til lillesøster, og et vanlig belte i brun til pappa!Jeg fant også verdens kuleste paraply, en blåprikkete paraply fra Lacoste :)
Jeg vurderte å kjøpe en i annen farge til lillesøs til jul, men så tenkte jeg at det fikk holde med den ene til meg selv!
Ellers så kjøpte jeg jo sko også da jeg var på vinterbro, på salg :) Noen stilige brune lette/sommersko i skinn, og mørkeblå seilersko i skinn...sukk... de bare elsket jeg med en gang jeg så dem :)
Ellers handlet vi flere malerier på Rhodos, som dere skal få se når de har kommet på veggen, må bare få somlet meg til å få levert dem til innramming... Kjøpte også en duk, som jeg skal ta bilde av når den kommer på spisestuebordet:)
Den triste nyheten er at det er "kroken på døra" for Voice Of Europe! Handlet masse klær der, og har tilogmed jobbet der 1 år av studietiden :(

Ha en fortsatt fin kveld :)
Klem

Nyoppusset logo :)

Lekte meg litt i Photoshop i går... og da ble det ny logo gitt:


Litt moro å pusse opp bloggen litt innimellom også!Resultatet ble OK, men skal ikke se bort i fra at jeg pusser litt mer på den en dag jeg har tid :) Nå skal jeg straks bevege meg hjemover fra jobb...1,5 t med tbane og tog...huff.. vel vel..

Vi snakkes :)

Klem Hege

tirsdag 29. september 2009

Shopping på Home & Cottage

Da kommer det noen bilder fra min lille shopping-runde på Home & Cottage på Vinterbro!
Det ene sengesettet er allerede lagt på sengen, og det var superdeilig:) Merkelt var Bloom, noe jeg aldi har hørt om, men de så veldig fine ut, og det var 50% så jeg tenkte jeg fikk prøve et par:
Det jeg har lagt på sengen er blått og hvitt stripete:)

Jeg køpte også 2 sett til, et hvitt med blå striper på kryss og tvers som skal være en julegave, og et som var rosa..*knis*.. Som jeg har nevn tidligere er jeg ikke helt rosa, men sambo syntes det har blitt mye rosa i det siste!

Ellers kjøpte jeg en dør-matte, endelig fått kastet ut den flotte grønne Block Watne la der før det var visning her...hihi.. Likte denne, og den hadde en utrolig bra pris, bare 129 kr! Det kaller jeg røverkjøp :)


Det var min første tur til Home&Cottage, men håper jeg får muligheten igjen, likte butikken veldig godt :)
Ser det har blitt rare farger på bidene, men det er kveld i norge.. og jeg hadde bare mobilen til å ta bilder med for øyeblikket..!
Klem

mandag 28. september 2009

Hjemme fra Rhodos og litt Shopping før jeg dro...

Da har vi kommet oss hjem fra Pefkos på Rhodos, og 29 grader i skyggen og 25 grader i vannet!! Vi har hatt en deilig ferie :) Selv om jeg har klart å dra på meg en forkjølelse og er i dag "potte tett"...Det siste der er veldig moro når man skal fly... følte jeg gikk i min egne lille bobble i hele går... hørte knapt hva som foregikk utafor hodet ;)

Ellers fikk jeg endelig vært en tur på Home & Cottage på vinterbro før vi dro...Gubben var i oslo på jobb sammen med en kollega og jeg fikk sitte på jeg også. Og tror du ikke gubben hadde parkert på en parkeringsplass på vinterbro..hvor skiltet til Home & Cottage bare lyste mot meg:)
Så da måtte vi jo titte innom... og jeg klarte jo å kjøpe noe småtteri!
Kjøpte 2 par sengesett til meg selv på salg :) Og 1 par i julegave (..da er 1. julegave i boks), samt nye høye puter og en sånn dørmatte med en blå stjerne på, veldig stilig!
Skal legge ut bilder til dere senere i dag :)

Var også innom kjøpesenteret der, og der fikk jeg 2 par stilige sko på salg:) Slenger med bilder av disse også når jeg får tid i kveld :)

Da er det tilbake til litt jobbing, kombinert med nysing og tette ører ;)

Vi snakkes

Klem

torsdag 17. september 2009

Jeg er klar....

Jeg er klar til å oppsøke litt sol og sommer! Har jo ikke vært allverden av det på østlandet i år, så kommer ikke sommeren til meg, så får jeg ta meg en tur til sommeren i stedet, og turen går til Rhodos!
Prognosene(pent.no) ser jo slettes ikke værst ut for uka som kommer, så blir det slik når jeg drar så er det jo bare deilig, er det noen dager med litt skyet og rusk så får man heller benytte sjansen til å se ting.. slik som Lindos, hovedstaden og gamlebyen Tenkte jeg fikk sende med noen fristebilder:


Stedet heter Pefkos og ligger ikke langt unna Lindos! Noen som har vært her tidligere? Stedet blir iallefall omtalt som en badeby, og det passer meg helt fint :)
Ellers så må jeg si at jeg er ganske overrasket over dere der ute, selv om jeg har vært helt elendig på blogging i det siste så er det alltid noen som titter innom siden min...Det er utrolig moro å se! Over 2500 har tittet innom siden min, og jeg kan vel ikke være noe dårligere enn andre, men sier at når jeg nermer meg 5000 besøkende så skal jeg få kjøpt en liten belønning til en av dere!! Men jeg er ikke helt der enda, så jeg venter litt med å legge ut noen "konkurranse", men det kommer om ikke alt for lenge...
Begynner å få litt overskudd igjen etter å ha begynt i ny jobb med masse reising og, så blir nok litt flinkere igjen snart!

Klem

torsdag 10. september 2009

Ut på tur...Sola strandhotell.

Som dere kanskje vet har jeg begynt i ny jobb, 17, august, og er i Stavanger.. eller Sola.. for 2. gang! Forrige gang bodde jeg på smarthotell på Forus (http://www.smarthotell.no/) helt ålreit sånn bare for overnatting, men hotellet jeg er på nå har jo en litt annen standard. Har hentet noen bilder fra hotellets hjemmeside, her er hotellrommet:

Nå har jeg riktignok et enkeltrom, men konseptet er det samme, litt koselig og litt gammelt :) Ellers er det 1 ting som gjør hotellet veldig flott, og det er beliggenhet og utsikten, sjekk dette:

(bildene er hentet fra: http://www.sola-strandhotel.no/)

Nesten litt danmark-følelse over stedet :) Planen er nå å slappe av nå i kvled, og spise en god frokost i morgen tidlig før selskapet skal ha en sammenkomst i hele morgen!! Og en liten formiddags-samlig på lørdag før det bærer hjem til østlandet.
Som pendler har jeg jo konstant mangel på søvn, for er jo så dårlig til å legge meg om kvelden, så tenkte jeg skulle legge meg tidlig, dessuten så får jeg jo sove leenge i morgen, jeg som er vant til å stå opp i ørska for å pendle! Og ferdig frokost a gitt ;) Gleder meg!

Stor klem fra

lørdag 5. september 2009

Litt salg.. og impulskjøp av PS3!

Idag var vi ute på tur for å få tak i noen reiseversjoner av shampo, hårspray etc, siden det er en del reising i jobben med 1 overnatting er det kjekt å ha litt småting slik at man kan ta med seg den lille bagasjen man har som håndbagasje! Og jeg fikk tak i litt sånt, og så kom jeg jo over noen salg..*Bombe*.. så jeg fikk meg min yndlingsBH fra Sloggi til 30%, så da måtte jeg kjøpe både svart og hvit, samt noen truser i sloggi også! Og videre på min vandring kom jeg over "restsalg" på Ferner Jacobsen, kjøpte en rosa "pique" men uten rygg... bare kragen rundt halsen... håper dere forstår hva jeg mener med det da! Betalte 200kr... og den hadde kostet 800kr.. Reiser til Rhodos om 2 uker, og da er det kjekt med litt sommertøy, fargen var denne : Egentlig ikke så veldig rosa av meg, men klarte å kjøpe akkurat samme farge i pique til 50% i sverige forrige uke.. Funnet ut at jeg faktisk kler bittelitt rosa når jeg ikke er likblek...

Så bestemte vi oss for å dra på ultra for å handle, litt usikre på hva vi skulle finne på til middag, så da har ultra greit utvalg.. og ved siden av ultra ligger Lefdal, som har fått ny versjon av PS3 til kr 2795, og sambo hadde jo sååå lyst på! Så vi gikk inn, og spurte etter den, regnet ikke med at de hadde igjen, men det hadde de, så da ble det PS3 på impuls! Vi gadd ikke kjøpe noen spill da, da man kan spille det meste i demoversjon over internett, kjedelig å kjøpe et spill som ikke er noe bra! Så da tenkte vi å teste ut litt utover kvelden om vi finner noe moro! Jeg skal iallefall ha Buzz! men det haddde de ikke inne! Her står sambos nye bestevenn klar til oppkobling:
Da klarte vi å bruke noen penger denne helgen også ;) Pleier å bli sånn har jeg inntrykk av! Nå har jeg satt bakte poteter i ovnen, venter på at de skal få 1t forsprang på resten av middagen!
Ha en fortsatt fin helg!
Klem

torsdag 3. september 2009

Det er høst..

Hei på dere..!

Jeg vet jeg har vært borte lenge nå, men det har vært litt styr med ny jobb pluss at det ikke har skjedd så mye nytt her hjemme og det har derfor ikke vært så mye nytt å blogge om!

Men nå sitter jeg inntullet i mitt "perfect home" pledd og titter ut på det triste været..: REGN! Det er ikke som er mer deprimerende enn regn..!! Heldigvis er det forholdsvist lyst ute enda, men Østfold-vintere er triste greier!

Vel.. litt status..: Jeg har fått tak i ostehøvel, lik høvel men med platikkhåndtak fra bjørklund!! Er kjempefornøyd! Vi lette faktisk en stund.. hehe.. og så plutselig dukket de opp på Coop Extra av alle steder... og etter det så jeg akkurat de samme på Christiania glassmagasin..!!

Postkasse har jeg ikke fått tak, men nå har jeg fått et tips om jeløy, så da får jeg få sjekket ut stedet etterhvert :) Tusen takk for tips "En hvit drøm" :)

Det går bra i de nye jobben også, litt lengre pendlevei, og litt mere reising i norge, har det blitt, men det går greit:) Dessuten er det bare å ta hjemmekontor hvis det ikke er noe spesielt som skjer på kontoret eller hos kunde:)

Jeg har også fått tak i photoshop og sitter stadig å leker meg litt med dette programmet, ganske morsomt :)

Vel, håper inspirasjonen for å blogge kommer litt tilbake, for nå som hagen er avblomstret og det regner ute så er ikke blogg-inspirasjonen på topp! Ikke har jeg noen spennende prosjekter på gang heller... men men.. kommer nok tilbake..;)

Legger med noen kloke ord jeg fant i anledning mamma og pappas 30års bryllupsdag:


Klem fra