fredag 30. oktober 2009

Snart helg...


Hei på dere!
I går mottok jeg pakken som blant annet inneholder GiweAwayen til en heldig vinner. Jeg hadde så mye å gjøre i går, så jeg rakk rett og slett ikke pakke opp av pakken. Måtte bare åpne pakken for å ta et bilde til dere. Dette betyr at den lille gaven fra meg til en av dere som titter innom min blogg vil bli avslørt i løpet av helgen. Det er ikke noe voldsomt spennende altså, men jeg håper dere liker den!

Nå er det snart helg, det skal bli godt! Det å kunne sove lengre enn til kl 6, og godt å få gjort noe i løpet av dagen! Helgene pleier å bli litt hektiske, for på disse 2 dagene + fredag kveld skal huset rengjøres, helgehandelen skal gjøres, alt det jeg ikke har rukket å gjøre i uka skal gjøres(for tiden føler jeg ikke jeg rekker å gjøre noe i uka.. så den listen er lang), samtidig som jeg prøver å ikke stresse(for det gjør jeg nok i uka) og i tillegg prøver vi å få til litt kvalitetstid og avslapping sammen jeg og sambo! Puh..! Denne helgen er det blant annet lampejakt som står på listen, og kanskje også bestilling av møblene til stuen! Vi fikk tak i noen fine tak-lamper forrige uke.. trodde vi! Men da vi kom hjem og sambo skulle montere så viste deg seg at vi hadde fått med oss 1 stk takspotter og 1 stk veggspotter… jadda… men så bestemte vi oss alikevell for å montere den som var rett, for så å bytte den andre senere… MEN da vi hadde demontert lampen som var der fant vi ut av lampen ikke lot seg feste etter de standardiserte hullene som er i platen i taket! Så da var det opp med gammel lampe igjen, mens jakten fortsetter denne uka!

Vel.. siste innspurt før helgen nå!
Vi snakkes!
Klem


onsdag 28. oktober 2009

Det er høst..

Høsten er her, det er helt sikkert! I dag skal jeg vise dere et bilde fra min hverdag! Jeg bruker utrolig mange timer hver dag  på toget...Både på å vente på toget, og på å sitte på med toget..
I går da jeg sto på Nydalen stasjon så var det så nydelig høstvær, så jeg måtte bare ta et bilde!Jeg syntes det er litt trist og tungt om dagen, det er ganske mørkt når jeg står opp, og så er det mørkt når jeg kommer hjem igjen også, og det tar på humøret! Det har en tendens til å suge alt ork ut av meg.. Og spørsmål som; ”er det meningen at man skal gå igjennom livet og være borte fra hjemmet i så mange timer?”går igjennom hodet mitt! Heldigvis har vi ikke barn enda, men jeg kan ikke se for meg en slik situasjon når jeg for barn, da vil jeg jo rett og slett ikke se dem om dagen, og slik ønsker ikke jeg det iallefall..! Men som jeg alltid sier; Jeg skal bare bli flink først.. og så kan jeg få jobb hvor jeg vil... *håpe*...
Vel vel.. nok syting fra meg!
Ha en fin høstdag, både til de som er på jobb, og til de som kan nyte dagen et annet sted:)
KlemP.S. Husk min lille GiveAway

tirsdag 27. oktober 2009

Nypusset lampe

Jeg har en ny liten lampe i gangen :)
Jeg fikk mange fine ting etter mammas døde onkel. Har jo lagt ut mange innlegg etter jeg var å fikk plukke meg noen ting, og det er ikke slutt enda. Jeg tok med meg en liten lampe.

Vi var usikker på om den virket da kontakten var av gammel type som ikke passet i våre støpsler. Det var nok derfor jeg fant den i en bod også, altså fordi han ikke hadde fått brukt den i sitt nye hjem.
På lørdag kjøpte vi ny ledning og bryter, og sambo fikk jobben med å bytte. Og det gikk fint, lampen fungerte. Jeg ga lampen en real vask, og det samme med skjermen, skjermen trodde jeg faktisk var gul, men etter en vask var den faktisk ganske blank..

Minner fortsatt om min lille GiveAway, Gave er sendt til meg i dag :) Legger ut bilde og info så fort den er på plass :)

Klemmandag 26. oktober 2009

GiveAway hos meg:)

Tusen takk til alle mine besøkende, både nye og gamle.

I løpet av uka som gikk, rundet telleren min hele 4000 besøkende, noe jeg syntes er STORT, og som jeg har lovt tidligere så kommer det en liten Giweaway fra meg når min blogg runder 5000!
Altså den uka telleren runder 5000 besøkende trekkes en vinner av en liten gave fra meg. Jeg har ikke helt bestemt helt meg for hva gaven blir enda, men jeg skal prøve å finne på noe fint i løpet av uka:) Og jeg klarte det nesten, Giveaway fra meg blir følgende: RØDE GANT håndhåndkler :)

Jeg har aldri hatt en GiweAway før, men ser jo hvordan de fleste andre gjør dette, og sier som de fleste andre der ute: 1 lodd for å legge til en kommentar på dette innlegget, 2 lodd hvis du i tillegg er følger av bloggen min, og 3 lodd hvis du i tillegg legger ut mitt lille bilde, med link til denne siden, på din blogg.

Fint om dere oppgir hvor mange lodd dere ønsker!

Ha en fin dag!
Klem

søndag 25. oktober 2009

En god løsning...?

Lørdagen denne helgen ble brukt på diverse butikker i sarpsborg og fredrikstad, og jeg fikk faktisk noen av de tingene jeg gjerne ville ha! Blant annet spraymaling til en lysestake, og et speil til spisestua..ENDELIG... Fant også ut hva som skal få erstatte sjenken i stua(som jeg har klaget på tidligere), det ble det ene tvbordet jeg har nevt tidligere, nemlig dette fra Møbleringens Camilla ;


Likte tvbordet kjempegodt, og det var faktisk det eneste jeg fant som passet min stil. Jeg vet jeg fikk noen tips om at det var dumt med åpninger etc, men etter mange timer i forskjellige møbelbutikker så var det dette jeg likte aller best. Men siden veggen ikke er mere enn 2m30cm så fikk vi da ikke plass til et dobbeltskap, og falt da for dette enkle. Vi må nok til å rydde litt i sjenken vi har nå for å få plass, men det er sikkert ikke dumt å gjøre uansett. Dessuten har et annet skap det er mere plass i om jeg bare vil. Skapet ble iallefall dette i samme serie; Camilla, fra Møbelringen:

Tror det kan bli fint, og ikke minst mer luftig :) Gleder meg til å bestille dette, og nesten enda mer til å legge ut 2 gamle seksjoner på finn til en billig penge:)
Nå skal jeg lage middag, blir lammestek på seng av potet og grønnsaker, med rødvinssaus på :) Nam!

Klemtorsdag 22. oktober 2009

Stilig..

Da har jeg plaget stakkars Kirsti i Interiør 63º N nok en gang. Jeg skulle ønske butikken hennes lå i nærheten så jeg kunne shoppet direkte der, men siden den ikke gjør det så er hun så snill og sender litt til meg. Sist gang bestilte jeg håndklær og pynte-puter i GANT. Elsker både håndkledene og putene, og har denne gangen lagt inn stor bestilling på flere håndkler, de håndkledene var kjepegode så jeg måtte slå til på noen til. Måtte såklart titte innom GANT home sine sider, og drømme meg litt bort. Syntes de lager mye stilig, spsielt i sengetøy og puter.
Legger ved noen go'biter:Alle bilder er hentet fra GANT HOME.

Gleder meg til jeg får de siste opplysningene fra kjersti slik at jeg kan betale og bare vente i spennening på pakken fra henne :)

Nå er det tilbake til jule-kort laging :)

Og til informasjon så ble det Ostesuffle.. ganske vellykket også! Ingen av venninnene mine hadde smakt det før og det så ut som om de likte den:)


Klem


mandag 19. oktober 2009

Venninnemat?

I morgen får jeg besøk av noen venninner. Vi har en S.Y.klubb(Skravling og ymse) og vi pleier å diske opp med et måltid til disse sammenkomstene. For min del så blir dette middagen min, da jeg ikke er hjemme fra jobb noe særlig tidligere, så derfor kunne det kanskje vært godt med noe varmt siden det er høst utenfor husets vegger. Vi har tidligere fått servert: Kveldsmat – altså brødmat med masse forskjellig pålegg, Spekemat og Grønnsakspai. Men nå er det altså min tur til å finne på noe, og jeg sliter. Jeg er egentlig veldig glad i å lage mat, men dette skal jo ikke være alt for avansert heller. Det som har virret rundt i hodet mitt er:

Ostesufflet (kanskje med loff og reker til…)


Min Pai( med skinke, bacon og masse tomater), men litt kjedelig siden vi fikk pai sist.


Bare reker og loff ( med det er litt kaldt og klinete når det ikke er sommer…)


Ost og kjeks, litt lite som minner om middag


Pastarett, kanskje veldig middag for dem som allerede har rukket å spise middag…

(Bildene er hentet fra matprat.no og tine.no)

Har dere noen råd?

Jeg tror jeg heller mot Ostesuffle, salat og loff, med reker ved siden av. Er ikke såå mye mat i suffle.

Hva tror dere?

Klem


søndag 18. oktober 2009

Da er helgen snart over...og seksjon-plager;)

Da er det søndag igjen, og hvor har helgen blitt av?

Det lurer jeg alltid på når vi kommer til søndag. Føler helgene går bort til rydding, vasking av hus, pusling i huset og vasking av klær.. hehe...ja, jeg ønsker meg hushjelp!! Må jo fortsatt rydde da, og vaske klær, men så utrolig deilig det hadde vært at noen vasket her 1 gang i uka... sukk! Men jeg finner jo ingen her!

Ellers har seksjonen vår virkelig begynt å plage meg. Denne kjøpte vi da vi var studenter og bodde på hybel på slag på jysk, og vi brukte bare skapene, men da vi flyttet inn i rekkehuset så kostet jo det litt i seg selv, samtidig som vi prioriterte spisestue og sjenk og skap til denne. Samt ny sofa og stoler, men oppi det hele så prøvde vi å være litt økonomiske og fornufitge, og fant ut at vi fikk bruke seksjonen litt til, men målet var jo etterhvert å bytte ut denne seksjonen:

Den huser masse plass da. Jeg har både alle "pen-glassene" mine der, duker, "barskap", lys og servietter i denne seksjonen, samtidig som den da holder tv'n, PS3, Risktv og hjemmekinoannlegg. Så plass er det nok av i den, men dette resulterer jo igjen i at den tar en hel liten vegg i vårt lille rekkehus! Så det jeg kunne tenke meg er å kjøpe et høyskap, gjerne med glass og lys, og et tvbenk ved siden av. På denne måten blir nok skapet til venstre bittelitt større, men vi slipper skapet til høyre, og jeg tror og håper det kan bli litt mer luftig her! Kjenner at den virkerlig har begynt å plage meg nå, sikkert fordi jeg begynner å få orden på det meste andre her, og denne føles veldig malplassert samme med det andre interiøret her.
Så da er det bare å klare å bestemme seg for skap og tvbenk...sukk...Moro, men vanskelig!

Nå er det middagstid snart; Lammekotletter med ovnsstekte poteter, gresk salat og tatziki! Nam!

Ha en fortsatt fin søndag!
Klem


fredag 16. oktober 2009

Mitt første kort :)

Da har jeg laget mitt første bursdagskort:) Jeg laget jo julekort til i fjor, men klarte ikke helt komme igang med det i år, så jeg bestemte meg for å lage et bursdagskort først:)
Slik ble resultatet:


Ser bildet er litt utydelig, selv om mobilen min har 3,2megapixler så liker den ikke å ta bilder på nært hold, mens jeg syntes det er så lettvindt å bruke den og overføre trådløst via blåtann. Men jeg ser at jeg må vurdere å børste støvet av mitt Ixus med 3,2 megapixel istedet;)
Syntes ikke kortet ble så halvgalt da:) Ellers så fikk jeg såvidt begynt litt på julemotiver også, og 2 små søte julejenter ble stemplet og malt :)

De har ikke blitt klippet ut og satt på kort enda, men jeg har nok med å få til den nye tekniken jeg har lært angående å male med vannbasert tusj!
Sambo blir litt oppgitt når jeg først får dilla på sånt som dette, i fjor så bodde jeg og kortene og alt stæsjet på stuebordet. Vi har jo ikke såå stor plass, og jeg har bestemt meg for at jeg skal ha sy/hobbyrom når vi engang får bygget hus! Men tenkte jeg skulle legge ut bilder av hvordan det ser ut i stua da jeg holder på:


Som dere ser så har jeg litt stæsj å dra ut, så jeg liker å få puslet ferdig når jeg først holder på, det er derfor jeg har startet så lenge før jul, slik at det er håp om at det blir ryddig igjen før jul..hihi...
Neida, får nok rydde bort i helgen! Men jeg ønsker meg virkelig et rom hvor alt dette bare kunne ligget fremme heletiden mens jeg hold på med dette.

Nå skal det bli godt med helg!
Mange klemmer fra

torsdag 15. oktober 2009

Ny TVBenk?

I dag har vi en stygg seksjon kjøpt på Jysk hvor Tv'n står. Den inneholder liksom 3 moduler; 1 dobbeltskap med glass i overskapet, en "tvbenk" med hylle under og over, og et litt mindre skap på andre siden! Som dere forstår tar denne seksjonen en hel vegg, og er ikke veldig pen heller. Den har liksom bare blitt stående der mens rensten av stua har blitt ny. Sånn som jeg ser det nå er den både stor og mindre pen(les; stygg), den passer rett og slett ikke inn. MEN jeg er jo avhengig at litt skapplass, så min ide var å sette et skap intill veggen der hvor denne seksjonen allerede har et skap, og så sette en TVbenk ved siden av skapet. Ser for meg at dette både blir stiligere og mer luftig. Syntes det er vanskelig å finne fine TV-benker, men kom så over disse hos Møbelringen(Camilla). Disse kunne passet med min stil.

Som dere ser er den ene også i hvit, men jeg tror jeg må gå for det brune, siden de andre møblene i stua har denne fargen. Noen som har noen tips til meg? Eventuelt bilde av hvordan dere har løst dette med TV. Vi tør ikke henge den opp i gipsveggen vår, så det er ikke noe alternativ, dessuten må skapet ha rom nok til både rikstv-dekoderen, dvdspilleren/hjemmekinon og PS3, det er derfor jeg har sett for meg disse med mange åpninger:)

Tips taes i mot med takk ;)

Stor klem

onsdag 14. oktober 2009

Kjempeflott Hobbybutikk I Kongensgate I Oslo

I dag har jeg vært ei en kjempefin hobbybutikk med personale som vet hva kundeservice er. Jeg var opprinnelig innom Panduro, da dette var den eneste hobbybutikken jeg visste om i Oslo, men siden de ikke hadde det jeg skulle ha, så sendte en av de ansatte meg der videre til Steffens i Kongensgate. Jeg merket med en gang jeg gikk inn i butikken at dette var en butikk med god stemning, og tittet litt før jeg spurte om hjelp! Det jeg ønsket meg var en slags stansemaskin, og de både forklarte og demonstrerte en maskin som heter Cuttlebug. En liten kjekk maskin med mange muligheter, jeg har allerede puslet litt med den! Her kan dere se et bilde av min nye venn:


Bilde hentet fra: http://www.scraptacular.com/

Maskinen er en liten tøffing, men det jeg syntes var aller beste med butikken var alle tipsene og rådene jeg fikk. Jeg er ingen dreven scrapper eller kort-lager, og tips og triks er alltid kjekt å få med seg. Det beste tipset jeg fikk var i forhold til å farge stemplede motiver. Jeg har tidligere forsøkt å farge med farger og med tusjer, men syntes ikke det blir helt som jeg har ønsket. Jeg spurte litt om dette, og damen i butikken ga meg et kjempetips; hun ba meg bruke tusjene (som er vannbaserte) blandet med vann, for å så påføre denne med pensel! Og resultatet ble veldig bra! Sliter litt med å tilpasse akkurat rett mengde vann, men jeg ser allerede at dette vil bli knallbra, Tusen takk for tips:) Butikken har også egen nettbutikk, som feirer 3 år disse dager:: http://www.hobby-norge.no/butikk og egen blogg: http://hobbynorge.blogspot.com/ I bloggen pågår det en kort-konkurranse, og jeg så noen av kortene da jeg var i butikken, de var virkelig fine.
Så nå vet jeg hvor jeg kommer til å gjøre min scrappe/kort-handling! Nemlig hos Steffens i Kongensgate i Oslo:) Anbefaler alle som har denne hobbyen og titte innom butikken om dere er i Oslo, hvis ikke så titt innom nettbutikken, den virket også veldig bra:)

Nå skal jeg tilbake til stuebordet(hvor jeg har flyttet inn med alt mitt stæsj) og pusle litt!

Klemtirsdag 13. oktober 2009

Scrapping

Jeg driver litt med scrapping når jeg får tid også, og på Ski storsenter var det store blokker(36ark) med flotte ark til scrapping og kortlaging til kr 99. Syntes slettes ikke det var ille! Dette var de to blokkene jeg plukket meg meg:


De hadde ark som var ganske morsomme, fra striper og krokodiller:


Til gakk-gakker:


Og en hel dyrepark:


Og mer elegante mønser:


I dag skal jeg innom panduro og se om det har komme noe juleprodukter! Tenker da på ark og slik så jeg kan begynne på årets julekort! Elsker å lage julekort, og er en av de få som enda sender julekort! Jeg sender garantert dobbelt så mange som jeg får! Og jeg har alltid sendt julekort. Ser at enkelte av venninnene mine har begynt nå som de har barn "å skryte av"..hihi.. men jeg har alltid sendt julekort, og har de siste 4 årene laget dem selv :) Og det skal jeg i år også! Pleier ofte å lage merkelapper til pakkene selv også, syntes det er litt koselig å pusle med sånt når man har tid!

Ha en fortsatt fin dag!
Klem

søndag 11. oktober 2009

Nye gardiner på kjøkkenet

Idag er det søndag igjen. Det er virkelig blitt høst og her i huset har Fårikålen småkokt og spredd lukten av høstlam i huset i mange timer!
Jeg lover jo litt bilder etter shoppingrunden min i går....

Og her kommer det noen bilder. Det kjøpet jeg er mest fornøyd med er de nye kjøkkengardinene. De ble kjøpt på Prinsess, og det var 30% på dem! Jeg var litt i tvil da jeg skulle kjøpe dem, dette er fordi gardinen var litt beigeaktig med hvite og svarte høner med røde striper og prikker!

Problemet med det er at jeg er veldig blå og veldig lite svart... og siden stolene mine på kjøkkenet er mørke blå, så var jeg redd for at det skulle kræsje litt, men syntes i grunn det ble ganske stilig, og med en beige duk på bordet istedet for en blå så ble det slettes ikke værst!

Har lenge lett etter noen gardiner som disse, sånne koselige gardiner med enten små hus, eller dyr etc. Så disse gardinene falt i smak. Jeg har brukt dagen i dag til å pusle litt i huset, alt fra å pusse litt på de tingene jeg arvet, til å stryke og bytte gardiner og stryke litt duker. Jeg har også vasket litt klær og, som nevt tidligere, laget Fårikål.. det kaller jeg skikkelig husmor!
Ellers må jeg jo vise dere 2 av de tingene jeg har pusset på idag, jeg fikk nemlig 2 lysestaker med meg da jeg var å plukket meg noen ting etter onkelen til mamma. Den ene var faktisk i sølv og gikk fra ganske svart til en fin sølvfarge igjen med litt sølvpuss:

Den andre var sølvplett, men denne ble også veldig bra etter en runde med sølvpuss:

Siden jeg hadde planer om å pusse på disse lysestakene idag så tok jeg med meg en stor pakke med hvite kronelys fra Home&Cottage

Ellers er jeg som vanlig veldig glad i eføyer, og har flyttet eføyen på stuebordet til kjøkkenbordet! Det er fordi stuebordet er så heldig å ha avskårende blomster :)


Nå har vi spist Fårikål, det er faktisk veldig godt, og VELDIG enkelt å lage da. Eneste som krever er litt tid, for jeg syntes Fårikålen blir bedre for hver time som går. Og både jeg og sambo er enig om at fårikålen egentlig er enda bedre i morgen enn hva den var idag!

Nå skal jeg fortsette puslingen i huset og så er det vel "Tore på sporet" og "Blanke ark" på tv etterhvert!
Ha en fin søndagskveld!
Klem