lørdag 27. februar 2010

Mens man venter på Curling...

Jadda, tenkte jeg skulle prøve, med vekt på prøve, å se på litt Curling siden Norge faktisk er i finalen... Så mens jeg ventet har jeg laget ny header til bloggen min... :)
Noe må man jo gjøre mens man venter...

Nå gjenstår det bare å se hvor mye av finalen jeg rekker å få med meg før jeg sovner...!
Ha en fin natt!

--HEIA NORGE--

Klem
post signature

fredag 26. februar 2010

Perfect home og perfekt sminket :)

Varene mine fra Perfect home kom forrige helg, men har ikke fått tatt noe i bruk når nå. Jeg fikk begge vasene på salget, men har bare tatt i bruk den ene... de var begge STORE... Telysestakene er fordelt mellom salongbordet og spisestuebordet, 3 stk på hvert sted..
På salongbordet fikk de plass på et fat med noen små blomster også.. jeg liker jo ikke blomster..hehe...
Liker "flekkete" lysestaker, blir veldig fin lys-effekt i dem, de er allerede testet et par ganger :)
Den største vasen har fått plass på guvet ved siden av ovnen. Vasen er fylt med grønne kysanteimum, litt skeptisk til grønnfargen først, men syntes det ble ganske stilig.
Men nå over til torsdagskvelden med lillesøs. Hun hadde meldt oss på "VIP-kveld" med bladet Henne. Dette var visning og smiketips, og merket som ble vist var Helena Rubinstein. Vi fikk til og med en liten goodybag med bladet Henne, litt prøver og et gavekort på 100 kr..
Jeg må inrømmet at dette er er merke jeg ikke har brukt tidligere, men jeg fikk ganske godt inntrykk av merket. Etter "salgs-stuntetet" så var det på tide å få litt råd og tips, og jeg fikk masse tips av ei kjempehyggelig jente. Hun skulle også gifte seg i år og hun viste meg masse tips samt sminket meg. Jeg fikk til og med telefonnummeret hennes og kunne kontakte henne hvis jeg trengte noen i forbindelse med bryllupssminke.
Jeg bet jo rett på alle salgstriksene, og kjøpte noen produkter. Må si at jeg ikke har vært så flink til å sminke meg tidligere, det blir liksom med mascara, og så kanskje litt øyenskygge til litt mer spesielle anledninger. Problemet er at jeg ikke helt har visst hvor jeg skal begynne.. Men i går fikk jeg tips til daglig sminke som ligger mer naturlig og som faktisk var veldig fint...:) Ikke tok det så mye tid heller..:)

Kanskje ikke det beste bildet, lillesøs tok det med mobilen, men slik så jeg ut sminket, og må si det så ganske naturlig ut, men samtidig var det en glød og eleganse i det.. :)
Ja, jeg vet jeg ser litt importent ut..*fnis* men kan jo ikke noe for at jeg pratet i telefonen...Vel..nå må jeg vel stå opp enda tidligere til vanlig slik at jeg får stylet meg litt også før det bærer avgårde til byen :)

I helgen er det veldig lite planlagt, det er deilig :)

Ha en fin helg!

Klem

post signature 

Lurer på om jeg har sett denne før...?

Sambo liker å følge med litt på finn, og idag sendte han meg link til denne og lurte på om jeg hadde sett den før... Og JA jeg har sett denne bilen før... har dere?
Jada, dette er MIN bil... eller nei.. det er den jo ikke, men den var min for 4 dager siden... og om dere sammenlikner med på bildene HER i min blogg, så ser dere at han har tatt litt hvitt over husene bak, tegna over skiltet og fjerna det lille som var av passaten i venstre hjørne... men speilbildet av passaten syntes jo fortsatt i den" Røde fare"... Så bildet er MITT iallefall... Det betyr at den han selger ikke er det samme som på bildet.. og det er det ikke opplyst om...

Har rapportert det til finn...men aner ikke hva de gjør med det, den ligger der enda, selv om vi rapporterte det i 9 tiden...

Dette er ikke kjøperen som selger på nytt altså.. dette er en helt annen person som jeg ikke aner hvem er....

Ellers hadde jeg det knall i går kveld med lillesøs, men det kommer det et innlegg på senere ikveld :)

Klem

post signature

torsdag 25. februar 2010

Vår...? Hvor er du...?

Nå er jeg skikkelig lei snø og kulde, at jeg virkelig leeengter etter snøsmelting og VÅR...

Det er ca 30 dager til Påske, det er jo noe å se frem til...Jeg vet at det er 2 "typer" mennesker der ute når det kommer til Påske.. egentlig er det vel 3.. men det er 2 typer påske-hytte-mennesker. Det ene er de som drar på hytta på fjellet for å nyte den siste snøen, siste turen på ski etc. Den andre typer er de som drar til hytta ved vannet for å suge til seg første glimt av vår og sommer...
Jeg er helt klart det siste. Påsken er første tur med overnatting på hytta ved sjøen etter vinteren... og de siste årene har det vært bra deilig med sol og greier...Virkelig en forsmak på sommer og varme.. Så det er jo lov til å håpe at det blir sånn i år også :)
Deler noen vårlige blomster med dere, mens jeg venter på våren... Påsken pleier nemlig å være høysessong for både hvitveis og blåveis.. men det blir spennende å se hvordan det blir i år med all snøen som ligger...

Men man får bare vente å se..vår og sommer blir det.. spørsmålet er bare når og hvor varmt...

I kveld skal jeg ut å spise middag med lillesøs, og så skal vi på såkalt "Vip-kveld" på Steen & Strøm..."Beauty class" med HENNE og Helena Rubinstein.. hehe.. Lillesøs som har meldt oss på, kan jo bli litt moro, uansett koselig med middag og skravling og sånt :)

Klem

post signature

tirsdag 23. februar 2010

Litt nytt må man ha...Lene Bjerre :)

Vi var en tur i sverige i uka som var, og tror dere ikke jeg klarte å finne noe å bruke penger på..*fnis* Er jo egentlig flere fine stæsj-butikker der, og det er ikke alltid like bra for lommeboken;)
Vel.. jeg var egentlig innom for å kjøpe noen lys, men tror du ikke de drev å pakket opp nyheter fra Lene Bjerre.... sukk...!
Ut av pakkingen dukket det opp stilige lysestaker for kubbelys....og jeg måtte jo høre på pris.. tenkte de var litt dyre og at jeg derfor kunne si til meg selv : "nei når de kostet såpass så er det unødvendig", men prisen var jo ikke ille i det heletatt, så 2 stk Lene Bjerre lysestaker ble med hjem til Norge gitt ;)
Kjøpte egentlig hvite Lene Bjerre lys også, men syntes disse lilla SIA lysene gjorde seg litt bedre, ble veldig hvitt med hvite lys...

Idag dro min "røde fare" avgårde... sukk... men er faktisk bedre at den har dratt enn at den sto i gårdsplassen og snart skulle dra... har tatt bilder og tatt vare på vognkortet, så jeg tenkte jeg skulle scrappe litt etterhvert :)

I morgen får jeg besøk av ei venninne på kvelden, og lurer litt på hva jeg skal servere, selv kommer jeg nok til å spise bittelitt middag eller noe sammen med sambo i 4-5 tiden... hun kommer ikke før i 7 tiden, men har sagt jeg har skal ha litt mat klart da hun kommer rett fra jobb... mattips taes i mot med stor takk :)

Nå er det litt mer OL, så er det natta:)

God natt.
Klem
post signature

mandag 22. februar 2010

Dagens gjøremål...

I dag skal jeg få sendt unna litt saker, blir nok en tur på postkontoret ;)

Min samboer er en korpsnerd *fnis*, det var iallefall det jeg trodde da han fortalte meg at han skulle på KorpsNM i Trondheim før vi ble sammen... Jeg så dumt på ham og trodde rett og slett ikke det var noe som het det...Men flere år senere har jeg lært at en helg i året så er Trondheim invandert av korpsnerder ;) hihi...
Jeg har vært med et par ganger, men de siste årene har jeg funnet ut at denne helgen er perfekt til jentehelg, så nå har det vel faktisk blitt en litt sånn "årlig" happening hjemme hos meg med jentehelg den helgen det sambo er på korpsNM...
Så det jeg skal gjøre i dag er å lage ferdig inbydelsene. Siden jeg har fått litt sans for scrapping og sånt, så bestemte jeg meg for å lage kort i år, syntes det er sååå koselig å få noe i posten, så da syntes jeg det var litt koselig å kunne sende ut inbydelser pr post...selv om de fleste nok allerede har plottet inn datoen...hihi..

Neste del av papirmøllen er å få signert og sendt inn et skjema til Rolvsøy Kirke, slik at vi faktisk får vielsen den 16. oktober kl 13.00. Vi må blant annet krysse av for om vi har vært gift tidligere, og med liten skrift står det at dette er nødvendig da enkelte prester ikke vil vie folk som har vært gift tidligere...

Så skal jeg signere salgsmeldingen på bilen min, slik at ny eier kan få midlertidig vognkort og "den røde fare" kan bli hentet i morgen...

Siste post på programmet er kanskje en av de kosligste, det er å få sendt avgårde pakken til Lokki som vant min lille giveaway :) Du får ha litt tolmodighet, pakken kommer snart :)

Det var mine gjøremål.. og først må jeg bli ferdig på jobb, og være med NSB hjem... håper det ikke er noe tull slik at jeg ikke er hjemme senere enn kl 18... da går kvelden sååå fort...!

Ha en fortsatt fin mandag
Klem
post signature

søndag 21. februar 2010

...Mimring...

Kanskje et litt rart innlegg fra meg i dag, men jeg har merket på hele dagsformen at jeg er litt trist i dag...
Min "Røde Fare" ble solgt på fredag...
Den har ikke ligget ute lenger enn 1 uke (idag) og det er MANGE som har ringt på den.... Først var det 2 stk som skulle komme å se på den i helgen, men før vi kom så langt fikk vi et bud usett på 24.000, som var 1000 under pris på finn. Noe vi var veldig fornøyd med siden de andre like bilene som ligger der ligger til under 10.000... men de har gått 3-4 ganger så mye da... Men innen fredagen var omme fikk vi et nytt bud på 27.000 usett, altså 2000 over prisen på finn... Da måtte vi slå til syntes vi....
Bilen skulle egentlig hentes i morgen, men nå ser det ut til at vi må utsette til tirsdag pga biltilsynet og omregistrering...
Vel vel... så til all mimringen...! Grunnen til at det er litt vanskelig å kvitte seg med "Den Røde Fare" er at det både er min første bil, og fordi jeg kjøpte den av min mormor for 3-4 år siden. Dette er en bil min morfar kjøpte ny, men desverre døde han bare noen få år etter...Han døde av kreft for snart 20 år siden og ble ikke mer enn noen å seksti år.. Så jeg tror jeg føler at jeg nå selger morfar...Jeg har felt mange tårer i dag... tenk så mange følelser for en "død" ting som en bil... Heldigvis så er kjøperen en mann som tidligere har hatt en lik bil, så han vet vel hva de står for.. og jeg håper han behandler bilen like bra som vi har gjort...
Tenk at denne bilen er 21 år... Den er faktisk året eldre enn min søster..*fnis* og bare 7 år yngre enn meg.. og den har snart gått 99.000... jada.. du leser rett... ikke så mange km bak seg... Men men.. den er byttet ut for det bedre, jeg har jo fått en nyere og sikrere bil, så selv om jeg føler jeg "selger" morfar, så får jeg håpe at han ville ønsket at jeg skulle ha en sikrere bil...:)

Nå er det natta, og en ny uke står for tur...

Ha en fin god natt:)

Tårevåt klem fra

post signature

fredag 19. februar 2010

Vinneren er...

Da har jeg trukket min lille Giveaway...!
Jeg gjorde det enkelt denne gangen, skrev navnene en gang for de med ett lodd og to ganger for de med to lodd på hvert sitt excelark... og så herjet jeg rundt med dem... og så bare plukket jeg en helt tilfeldig, og der sto det:

Vinneren er Lokki,  med den koselige bloggen Lev Livet Lett, denne bloggen kan dere besøke (: her :)
Gratulerer så mye Lokki, send meg en mail med navn og adresse, så dukker det opp noen løpere i posten ganske snart :)

Klem

post signature

Spa i morgen:)

Jeg gleder meg til i morgen!!
Det som skjer i morgen er nemlig at jeg og min venninne skal på SPA. Til det store utland Sverige, nermere sagt Strømstad. Strømstad Bad, eller Strømstad badanstalt som det faktisk heter, og jeg gleder meg masse. Vi har timer rundt kl 14, men tenkte vi skulle reise til strømstad i 10 tiden, for å titte litt, spise lunsj og slappe av litt på Relaxavdelingen først... Litt venninnetid er jo aldri dumt :)

(bilde lånt fra strømstad badanstalt)
Har fått vite at vi kan benytte relaxavdelingen, havbassenget og treningen fritt i forbindelse med Spa-behandlingen, og i tillegg får vi låne tøfler, håndkle og badekåpe.

(bilde lånt fra Strømstad badanstalt)
Dette er faktisk min bursdagsgave til venninne min. Hun ble 30 år i november, men vi har ikke fått til å få gjort dette før nå, det skal bli veldig deilig kjenner jeg. Mye stress og mas i det siste. Og da jeg booket timene for over 1 mnd siden tenkte jeg : "huff, det er jo leeenge til", men vips så var det lørdag 20/2 allerede.. tiden flyyyr...

Nå er det snart helg, og trekning av løperene, har du ikke meldt deg på, kan du gjøre dette her.

Klemmer fra
post signature

torsdag 18. februar 2010

Siste sjanse..GIVEAWAY:)

Da damer, er det siste sjans til å være med på min lille GiveAway :)
Min giveaway inneholder 1 liten og 3 "vanlige" brune løpere fra Black Design.
Dere melder dere på her. Vinneren trekkes i morgen kveld en eller annen gang... så vil dere være med må dere melde dere på nå:)

Ellers er jeg veldig fornøyd med dagen idag!!
Den startet med kursing, som jeg faktisk klarte ganske greit ( ja, jeg holdt kurs)
I tillegg er det faktisk mange som er interessert i min "røde fare" ... så håper noen av dem gir den et godt hjem, og meg litt penger også.
Det neste som har vært positivt for meg idag var at sambo (nok en gang) hadde tatt helgerengjøringen da jeg kom hjem fra jobb... nydelig..

Nå har vi trena og spist middag...og sett Tora Berger ta GULL :) Nok et OL- gull til norge, endelig er vi igang..:)

Nå er det Gordon Ramsy på tv og avslapning for å lade opp til ukens siste dag!

Ha en fin kveld.
Klem
post signature

onsdag 17. februar 2010

Høyang Polaris Fabrikkutsalg...

Forrige helg så skulle jeg ta turen til en av mine favorittbutikker om jeg trenger noe stæsj til kjøkkenet etc. Dette er nemlig fabrikkutsalget til Høyang Polaris i Moss, men da jeg parkerte utenfor så så jeg at hele butikken var helt tom. Det var ikke så mye som en liten kjele igjen.
Skiltet på butikken var fortsatt oppe, men det han ingen lapp eller noe i vinduet som kunne fortelle at "vi har flyttet", "vi pusser opp", "vi har lagt ned"... Så jeg lurer på hva som har skjedd med fabrikkutsalget? Har forsøkt å søke litt på google, men finner ikke noe på akkurat dette. Vet jo at selve fabrikken i Moss ble lagt ned for noen år siden, og det fant jeg saker på, men ikke noe på fabrikkutsalget. Ble jo såå skuffet da jeg sto utenfor butikken som var helt tom...
Er det noen som vet hva som har skjedd med fabrikkutsalget til høyang polaris i moss ? Håper ikke den er lagt ned..sukk..
....Bildene viser litt av alt det fine man kunne finne på fabrikkutsalget...

Klem
post signature

tirsdag 16. februar 2010

God kveld!

Bare innom en tur å ønsker dere en god kveld med masse OL på TV :)
Jeg skulle gjerne gitt dere alle en liten tulipanbukett! Jeg elsker blomster og for tiden går det mye i nydelige tulipaner i alle fager:) Blomster gjør mye i et hjem syntes jeg, og etter jeg flyttet for meg selv så kjøper jeg nesten alltid friske blomster til helgen :) Jeg er også blitt veldig glad i å gi bort blomster, så det skjer ganske ofte at jeg har med meg en bukett når jeg er på ett eller annet besøk :)
I dag har det vært en treg dag...hode har ikke vært med...det har vært plaget med migrene:(
Jeg har jo virkelig begynt å trene for fult.. er jo et bryllup i oktober.. og før det skal jeg i 2 andre.... Og jeg kan si såpass; Trening er ikke bare og bare for svake mennesker..hihi... Armtreningen gjør meg rett og slett helt stiv i nakken, noe som forplanter seg til hodet. Men nå ser det ut som det værste har sluppet, så nå tenkte jeg at jeg skulle trene igjen :) Må jo holde på.. sett på målebådet at det er -2 cm i livet på 2 dager... så her er det bare å stå på :)

Ellers må jeg minne om min lille GiveAway :) Hvis dere liker brune løpere fra Black Design så er denne giveawayen tingen for dere:)

Stor klem fra
post signature

mandag 15. februar 2010

Middagstips - Nydelig wok

I dag tenkte jeg at jeg skulle komme med et lite middagstips. Da jeg var student lagde jeg mye Wok, men så gikk jeg rett og slett litt lei...
Men her om dagen fikk vi servert en nydelig wok hos et vennepar, og siden har vi hatt wok 2 ganger :)


Ingredienser her er jo alt man liker av grønnsaker. Og såklart er ferske grønnsaker tingen.
I min wok hadde jeg denne gangen:
- Gulrot
- Brokkoli
- Rød og Gul Paprika
- Minimais
- Sukkererter
- Vannkastanjer
- Løk

Itillegg hadde jeg denne gangen kyllinfilet, delt i biter og marinert litt i vanlig allround grillmarinade. Sist gang hadde jeg strimlet svinekjøtt. Kjøttet steker jeg for seg i en panne, og grønnsakene wokkes i en wok. Så tilsetter jeg kjøttet. Så tilsetter jeg en pose med chilli og hvitløks woksaus fra Blue dragon, itillegg til en liten boks med kokosmelk. Så er det bare å la det putre litt..!
Serveres med Ris og sojasaus..!
Nam!

Nå skal jeg trene!
Vi snakkes:)

Klem 


post signature

søndag 14. februar 2010

Den store bakedagen

Først vil jeg benytte sjansen til å ønske alle en koselig valentines dag :)
Alle mødre vil jeg i tillegg ønske en flott morsdag, håper alle barna er snille med dere i dag :) Selv har jeg ikke sett mamma i dag, men har sammen med lillesøs kjøpt en stilig genser til henne, og har såklart pratet med henne på telefon.

Siden det er valentins dagen, har jeg gitt min kjære et hjemmelaget kort med en liten påminnelse om at han er alt for meg :)


Ellers har jeg brukt formiddagen til å bake. Jeg baker sjeldent, og om jeg baker er det pizzadeig.. Men idag har jeg både bakt boller og horn.

Det første jeg gjorde da jeg sto opp var å bake boller, tror det er mine første helt hjemmelagede boller, og de ble veldig gode, kjempelette og luftige..Det ble 16 stk STORE boller :)
Mens bolledeigen hevet lagde jeg deig til horn, også en oppskrift jeg aldri har prøvd før...
Men hornene ble både gode og ikke så aller værst å se på heller til å være nybegynnerhorn..
Svært fornøyd med innsatsen i dag merker jeg, nå har jeg masse horn i fryseren som kan taes opp til helgefrokost og liknende :) Oppskriften ga hele 30 horn !

Nå driver jeg egentlig å legger ut "den røde fare" på finn for salg... altså min gamle kjære bil. Den har fått en vask idag, og kunne derfor stille på photoshoot. Vi har ikke lagt den ut tidligere fordi den har vært møkkete, men nå er den ren og pen og klar for ny eier...

Etter dette skal vi snart til svigers på middag, så skal bollene smakes på til kvelds...

Ha en flott dag :)

Klem

post signature

lørdag 13. februar 2010

Minner om Giveaway :)

Stikker bare innom for å minne dere om min lille giveaway jeg... Den består av løpere fra Black Design... Ønsker du å være med, så må du legge inn en kommentar (:HER:)

Jeg vil også ønske dere en fortsatt god helg, nydelig lørdag har i Råde, hvor solen har stått på for fult, og snøen smelter. Jeg driver egentlig å lager middag, idag står det både forrett og hovedrett på menyen.

Forretten består av Asparges, Hollandeise saus og parmesanost
Hovedretten består av Okse indrefilet, bakt potet, stekt sopp og paprika, stekte tomater og rødvinssaus :)

Ha en fin lødagskveld!

Klem

post signature

fredag 12. februar 2010

Litt mer om bryllupsmessen..

Da har jeg endelig tid til å skrive litt om brudeshowet jeg var på igår... Jeg og lillesøster var på brudemessen på Glasmagasinet i Oslo i går. Vi tok en "helaften" med middag på T.G.I.Friday, litt shopping og så bryllupsmessse.... Veldig koselig å få litt tid med lillesøster :) Litt oppdatering av hva som skjer "hjemme"... :)
Veldig moro å ha vært på en brudeshow og messe, men jeg må inrømme at jeg ikke er helt frelst etter dette... syntes i grunn det mest besto av å gå i kø...hihi..
Legger ved et bilde her, flere bilder kan sees på bryllupsbloggen, der har jeg også skrevet litt mer om hvordan det hele foregikk... 
Men som jeg sa var det en koselig opplevelse, men det var litt for mye kø og litt for mange bridezillas *fnis* på et lite sted...
Men en ting som var veldig deilig var jo at da brudeshowet var ferdig så satt både jeg og søsteren min igjen med følelse av at brudekjolen jeg har kjøpt er helt nydelig... jeg tror det var 1, kanskje 2 av kjolene på showet jeg kunne ha prøvd, men det var ingen som min kjole der... en deilig følelse:) Så da tror jeg at jeg har kjøpt den perfekte kjolen :)


Ellers må jeg takk for en koselig award jeg har fått idag,
Tusen takk Lokki :) Lokki har den koselig bloggen Lev Livet Lett, anbefaler å ta en titt innom :)

Jeg har fått awarden før, og har skrevet om meg selv her.

Ha en god natt og en fortsatt fin helg :)

Klem
post signature