onsdag 31. mars 2010

God Påske.. og litt morsomheter..

Jeg ville bare stikke innom og ønske dere en god påske!
Nå er det snart påskeferie på meg også, det skal bli deilig, ingen alt for store planer i påsken heller, og det er enda bedre :) Hatt litt bloggtørke siste uka, men satser på å komme sterkere tilbake etter påske!

Fikk en morsomhet på mail jeg må dele med dere før jeg tar ferie :

Oppgradering fra Kjæreste 7.0 til Kone 1.0

Henvendelse Til Teknisk Support

I år oppgraderte jeg fra Kjæreste 7.0 til Kone 1.0. Etter kjøpet installerte Kone 1.0 seg selv i alle andre programmer. Det dukker nå opp så snart jeg starter pc'en, overvåker alle mine aktiviteter, og foreslår stadig vekk krevende tilleggsvare, som f.eks Barn 2.0, enda alle vet at DET programmet er dårlig utviklet.
Kone-programmet tar mye tid,og bruker masse ressurser. Det er umulig å holde Kone 1.0 i bakgrunnen mens jeg prøver å bruke noen av mine yndlingsprogrammer. Gamle programmer som Pokeraften 10.3, Fest 2,5 og Søndagsfotball 5.0 virker ikke lenger. Dette stod det ikke noe om i produktspesifikasjonen for programmet.
Jeg overveier å gå tilbake til Kjæreste 7.0, men jeg klarer ikke engang å avinstallere Kone 1.0. Kan dere hjelpe meg??

Hilsen Forvirret og Frustrert.

Svar:

Kjære FF
Problemet ditt er veldig vanlig, mange klager over det samme, men det skyldes hovedsakelig en misforståelse. Mange menn oppgraderer fra Kjæreste 7.0 til Kone 1.0 fordi de tror at Kone 1.0 er et nytte -og underholdningsprogram. Der tar de fleste feil. Kone 1.0 er et styreprogram, designet for å styre alt. Det er umulig å fjerne Kone 1.0 og gå tilbake til Kjæreste 7.0 når det først er installert. Noen har prøvd å installere Kjæreste 8.0 eller Kone 2.0, men har endt opp med flere problemer enn de hadde med Kone 1.0. Vi anbefaler at du beholder Kone 1.0 og gjør det beste ut av situasjonen. Du kan eventuelt lese hele kapittel 6 i manualen "Alminnelige programfeil".
Systemet vil kjøre perfekt så lenge du tar hele ansvaret for alle programfeil, uansett hva de skyldes. Det beste du kan gjøre er straks å skrive UNNSKYLD for at styresystemet skal gå tilbake til normalen.
Kone 1.0 er et flott program, men det krever en høy grad vedlikehold.
Du kan overveie å kjøpe mer software for å forbedre yteevnen. Vi anbefaler Blomster 2.1, Sjokolade 5.0, eller i ekstreme tillfeller Pels 2000.

Men du må under ingen omstendigheter installere Venninne_i_miniskjørt 3.3. Dette programmet støttes ikke av Kone 1.0,og vil sannsynligvis få pc'en din til å plane helt ut.

Med vennlig hilsen
Teknisk Support

Ha en flott påske :)

Påskehilsen fra

post signature

mandag 29. mars 2010

Litt kreativ i dag..

Jeg har endelig vært litt kreativ igjen i det siste... måtte få renset hode litt fra all bryllupsplanlegging og bryllupsinvitasjoner.. så nå måtte jeg lage et lite bursdagskort, kjekt å ha om noen venninner har bursdag...
Et lite venninnekort er også greit å ha..Og det er som kortet sier: "gode venner forlegner smilet"
Kom over dette nydelige babystempelet på salg etter jul, og måtte jo kjøpe det, så nå har jeg laget et nusselig babykort til jente.
Og måtte jo også lage et til en gutt også.. så nå kan det bare komme babyer... både gutter og jenter :) hihi...
Ellers er det snart påske... 1,5 arbeidsdager igjen..! Påskeplanen er ikke så veldig store, men en liten tur på hytta blir det iallefall :) Ellers så blir det deilig med litt avslappning og tid med sambo :)

Ha en fin kveld!
Klem
post signature

søndag 28. mars 2010

Dritt lei...Råd taes i mot med takk

Bokstavlig talt!! Jeg er så lei katter at jeg ikke har ord!!!
Vi har ingen dyr.. mens naboene rundt her har MANGE... de fleste dyr er jo dyr som eierne har mer eller mindre kontroll på, men et type dyr har eierene ikke kontroll på, og det er katter! Det er så mye katter her at det faktisk et problem... Ikke vet jeg om alle har en eier engang...En ting er at vi ikke kan ha dørene oppe før noen av dem er på vei inn.. men det aller værste er at de tisser og bæsjer OVERALT!! På plenen, på terassen, i gårsplassen....
Jeg har tentke å dele to nydelig bilder med dere... etter å ha ryddet rundt søpplekassene da snøen gikk der... en 10-12 ruker... så trodde jeg det var det for i år.. men på andre siden av bilen fant jeg like mange... og nå som snøen har gått enda mer er det ruker på plenen både foran og bak huset... og det aller værste er der disse bildene er tatt...
Jeg er så lei.. Kattene graver opp løkene mine... driter i blomsterbeddene, på plene, i gårsdplassen.... de er overalt..på bilene med klørne først....på putene i stolene ute om sommeren om vi går inn et øyeblikk... og de går inn om vi ikke passer på..

Noen som vet hvordan vi kan få dem til å slutte å bruke tomten vår som toalett?Jeg har prøvd mye rart etter tips av både katteiere og andre... Jeg er såååååå ditt lei...

Vært litt mye i det siste.. så har ikke vært så ivring på bloggingen... men jeg titter stadig innom dere alikevell ;) Prøve å få blogget noe mer koselig i løpet av uka.. men måtte få ut litt frustrasjon rundt dette...

post signature

tirsdag 23. mars 2010

Nydelig perleblomst...

Før jentefesten i helgen var jeg på storkjøp av blomster...Er jo såå glad i blomster og nå hadde jeg en skikkelig unnskyldning for å handle noen ekstra... Jeg var så bestemt på at jeg ville ha perleblomst, har sett noen her inne hos dere som har vært sååå fine, så jeg lette og lette etter perleblomst på Mester Grønn på Oslo S.. men alt jeg fant var påskeliljer.. Jeg er ikke så flink til å spørre, men siden jeg ble så skuffet over at jeg ikke fant, så jeg spurte heldigvis... og damen kunne trylle frem en nydelig perleblomst fra bakrommet.....
Den gjør seg såå godt ved siden av TV'n, jeg bare elsker denne lille perleblomsten som bare blir større for hver dag som går :)

Ellers er tirsdag den store TV kvelden.. har akkurat snufset til "Sporløs" på Tv2, og snart er det vel tid for Frustrerte Fruer og Privat Praksis :)

Ha en fin kveld!

Klem
post signature

En Award Til Meg... :)

Jeg har vært så heldig å fått en Award :) Det er jo alltid like koselig å høre at noen vet om bloggen sin, og at de setter pris på den! Tusen takk til Line fra bloggen Blandet drops...En veldig koselig blogg som du kan besøke her :)
The sunshine Blog Award is awarded to bloggers whose positivety and creativity inspire other in the blogworld. The rules for accepting the award are:
1. Put the logo on your blog or within your post,
2. Pass the award to 12 bloggers.
3. Link the nominees within your post.
4. Let them know they recieved this award by commenting their blog.
5. Share the love and link to the person from whom you recieved this award.

Jeg har mange gode kandidater å gi denne videre til men siden jeg måtte begrense det til 12 har jeg valgt følgende blogger:
Tusen takk for at dere er så koselige og at dere har så koselige blogger som jeg titter innom når så fort jeg har tid og mulighet :)

Klem
post signature

søndag 21. mars 2010

Borddekking - Jentefest i helgen...

Da er det søndag og helgen er straks over... Helgen har vært litt slitsom men VELDIG koselig. På fredag kom lillesøster og vi tok oss en liten harry-tur til Nordby. Noen klarte å kjøpe nye sko... eller begge klarte vel egentlig å kjøpe nye sko...Lillesøs hadde med seg sitt speilreflex kamera, så bildene er tatt med hennes kamera.. og ja.. jeg har enda mer lyst på speilreflex etter dette...*sukk*
Må jo vise dere litt borddekking fra helgen, måtte jo dekke på med mine nye dekketallerker blant annet, ble i grunn ganske fornøyd med resultatet.
Jeg pyntet da med blå "diamant" dekketallerker, og mitt service fra Villeroy & Boch, nemlig Vieux Luxembourg.
Vinglassene er fra Latvia, enkle med helt fine glass til selskapsdekking, veldig fornøyd med dem.
Telysestakene er fra Perfect Home, disse er jeg såå fornøyde med dem... de passer til alt..
Vannglassene er fra Hadeland glassverk.
Jeg serverte Spekemat til gjestene, fant ut at dette var ganske lett å lage og så er det jo veldig godt også, litt for enhver smak. Så vi spiste, skravlet og koste oss.
Til slutt måtte jeg jo ha en blå blomst.. og da jeg kom over denne Hyasinten på Mester Grønn på Oslo s, måtte jeg slå til... så det var virkelig et blått bord hos meg i går.. Synd dette er en blomst som er om våren, og ikke i Oktober da bryllupet skal være, men skal nok finne på noe da også.

Ellers har jeg vært så heldig å fått en award, skal skrive mer om dette i morgen :)

God natt!

Klem
post signature

torsdag 18. mars 2010

Nå kan sommeren bare komme...

Vi var jo på båtmessa på Lillestrøm på mandag( Sjøen for alle), og der var det jo MASSE fine båter..*drømme-drømme*
Mener det har vært enda litt bedre tidligere... men noen go'biter klarte jeg jo å finne...;)
Det var jo blant annet en liten båt fra Windy.. sånn på 48 fot... jada.. dere leser rett...! 48 fots Windy... ( det er ca 14, 5 meter med båt) det var nesten litt ekkelt å stå på bakkenivå vedsiden av denne båten... Men fy for en stilig båt..
(bilde lånt av Windy) 

Andre go'biter på messa var Hydrolift. Dette er kanskje ikke en båt jeg ville hatt selv, litt for tøff, men alikevell en veldig stilig båt da.... Og så er jo hydrolift fra Fredrikstad...
(bilde lånt av Hydrolift)
Både Windy og Hydrolift er jo Norske båtprodusenter... må si at jeg syntes det er forskjell på båtene, og liker de norske...

Vel.. tilbake til vår størrelse.. hehe... vi bestemte oss for en liten båt fra Svenske HRBoat... Vi har jo en liten båt på hytta, men ettersom vi barna begynner å bli større så er denne båten litt liten... så da var det tid for utskiftning.
(bilde lånt av HR Boat)
Falt for denne forholdsvis enkle båten, til en helt ok pris.. til sammenlikning er Askeladden, som er norsk merke, er denne bra mye billigere...! Dessuten fikk vi jo med litt ekstra i messetilbud.
Så da kan sommeren egentlig bare komme.. bare jeg får tatt båtførerbeviset først... jeg skal ikke fortelle dere hva jeg syntes om å måtte ta det.. men det er overhode ikke positivt...Men.. ser ikke ut som om jeg har noen valg...

Nå er det snart helg, og idag skal jeg gjøre rent huset og forberede helgens jentefest :)
Gleder meg til helg!

Klem 
post signature

onsdag 17. mars 2010

Orkidér - veldig stolt nå..

Jeg har virkelig prøvd å få orkideene mine til å komme på nytt denne gangen, og akkurat nå skjer det noe på alle 3. Her ser dere en av den, og som dere ser har denne kommet med ny stilk med masse koppper som bare venter på å springe ut...
Den andre er denne, den har blomstret i mange uker nå og som dere kan skimte så kommer det 3 knopper som skal til å springe ut...
Jeg har bare fått igjen 1 orkide før, og den fikk 1 liten blomst, men denne her får jo nå tilsammen 9 blomster :) Og den ovenfor ser også ut til å komme med mange knopper...!

Det som er litt morsomt er at alle har sine versjoner av hvordan man skal behandle en avblomstret orkide, men jeg har med dette bevist at 2 måter fungerer. Bilde nr 1 er en orkide jeg har klippet ned 2 "ledd", mens orkideen på bilde 1 er en orkide jeg har klippet helt ned... Så for de som lurer så fungere begge måtene :)

Denne uka har vært veldig hektisk.. både på jobb og fritiden! På tirsdag var det båtmesse, med masse fint å se på, og ellers går tiden litt med til å planlegge jentekvelden på lørdag :) Vin til maten ble blant annet kjøpt inn i går :)
post signature

søndag 14. mars 2010

En liten tur til Hadeland..

Jada, jeg kom meg til Hadeland glassverk i går! Desverre var venninnen som skulle være med syk, men jeg fant ei anna som heller ikke hadde noe mot å ta turen til Hadeland. Så det ble en veldig koselig tur. Jeg følte jeg handlet og handlet og vi bar ting til bilen 2 ganger før vi var ferdig å handle, men etter å ha tatt en oppsummering her så var det ikke så ille som jeg fryktet. Det ble nemlig en del gaver siden det var bare rabatter :)
Men dere må ikke tro jeg ikke klarte å kjøpe noe til meg selv, jeg ble nemlig stolt eier av 12 stk Diamant dekketallerkner i BLÅTT! Ja, etter å ha littet litt så valgte jeg de blå, syntes de gjorde seg godt selv om de hvite også var veldig fine.. men nå ble det blått, så får jeg heller kjøpe hvite når jeg blir rik og bor i større hus.. *fnis*
Måtte jo prøve litt sammen med servise da jeg kom hjem får å se om jeg hadde gjort et riktig valg her, og syntes rett og slett det ble veldig stilig. Så enn så lenge er jeg fornøyd med kjøpet. Tror de kan bli stilige til Nathalie også, som er det andre serviset vi skal spare på, og som vi ønsker oss til bryllupet.
Ellers kjøpte jeg som sagt noen gaver på salg, greit å passe på når det er tilbud, og også en liten blomstervase, og 1 sentimento glass, slik at vi har 4 stk om det skulle komme noen på besøk. Siklet på en stilig bolle med småboller til som kunne brukes til både snacks eller dessert, men klarte å holde meg i skinnet...

Nå skal jeg lage middag; Laksefilet og hjemmelaget potetstappe :)

Ha en fin søndagskveld
Klem
post signature

fredag 12. mars 2010

Folk sender alt i posten...

Her om dagen fikk min samboer et brev fra en eiedomsmelger et godt stykke unna i posten. Vi lurte jo veldig på hva som var i denne konvolutten da... så vi åpnet opp...
Og inne i konvolutten var det et brev og en nøkkel. På brevet sto det noe som " etter salget av leiligheten i adresse og nummer, postnummer og poststed, fant vi denne nøkkelen og sender deg herved denne"... 
Vi fikk altså en nøkkel til et fult adressert sted, og det var sendt til min samboer med korrekt adresse, altså til et i en helt annet sted i landet enn både eiendomsmegleren og han som faktisk skulle ha nøkkelen...
Etter en telefonsamtaler viser det seg at samboeren heter det samme som personen som skulle ha nøkkelen heter, og at de rett og slett har søkt på gule sider og sendt til første og beste med dette navnet, og de spurte om vi kunne sende den tilbake... Noe min samboer gjorde med et ganske skeptisk og kvasst brev hvor han lurte på hva slags rutiner de hadde for dette, når de klarer å sende ut en nøkkel til helt feil person, hva om vi hadde vært kriminelle, da hadde vi sitti med en nøkkel og en adresse som matchet...
Vel, på onsdag så kom Råde blomster på døra med denne flotte buketten, med et kort der det sto: Takk for hjelpen! Mvh EiendomsmelgerXXxxx...
Veldig flott bukett og hyggelig at de satte pris på at vi var ærlige, men syntes det er litt sprøtt at de klarte å sende en nøkkel og adresse til helt feil person..Det tyder på litt dårlig rutiner syntes jeg...

Vel.. nå skal jeg se politiskolen mens jeg rydder litt i huset, sambo er ute på lønningspils og middag :)

Ha en fin helg, i morgen skal jeg til Hadeland Glassverk
Gleder meg masse, men redd det blir dyrt...hihi..

Klem

post signature

God Morgen

Jeg tenkte jeg bare måtte innom å si: God Morgen! Idag er det endelig fredag igjen, og jeg ser HELG i siktet :)
Prøver jo å være litt flinkere både i matveien og treningsveien for tiden, men det er søren ikke lett, og iallefall veldig lite motiverende når vekten ikke rikker seg... men prøver så godt jeg kan..:
Så frokost i dag har vært litt skogsbær yoghurt med fersk kiwi og ferske blåbær. Det ligger også havregryn i bånn. Ganske god frokost :)
Ellers har jeg allerede vært inne på bryllupsbloggen min og postet en liten frustrasjon, jeg jobber for fult med invitasjonene for tiden, og så skulle jeg bare fikse litt på logoen, og så plutselig hadde jeg flere å velge i..
Så ta gjerne turen innom her og legg igjen en liten mening om hvilken logo du liker best..!

Men nå er det siste arbeidsinnsats denne uten, før helg! Planen var Hadeland Glassverk på Lørdag, men ser ut som om min venninne har blitt syk :( Så da får vi se hva det blir til :)

Ellers stikker jeg nok innom å poster et innlegg om en flott tulipanbukett vi fikk levert på døren på onsdag, og historien bak denne, senere i dag.. !

Klem
post signature

onsdag 10. mars 2010

Vår..! Vår..! Kom til meg..

Tenkte jeg måtte dele noen bilder med dere...
Dette er noen bilder fra fjorårets blomstring av Tulipaner og Alium i mitt blomsterbedd. Det var første gangen jeg prøvde meg på løkblomster og det ble i grunnen ganske vellykket.
Det er jo mitt første lille hus og mitt første bedd, så det var veldig spennende å følge med på hva som kom opp fra jorden.
Blomstene jeg ble mest fasinert av var disse Aliumene, det var såå flotte :) Og veldig morsomt bilde med en liten humle som også liker Alium :)
Jeg plantet mer av både Alium og Tulipaner på høsten i fjor, men merket jeg mistet litt oversikt ovet hva som var hvor etterhvert som sommeren gikk...så jeg er litt spent på 2 ting:
1) Har jeg puttet løkene på rett sted???
2) Har noen av aliumene og tulipanene fra i fjor overlevd..??
Hvis tulipanene på bildene ikke har overlevd er jeg redd det blir litt lite høstblomstring :)

Vel vel.. i går så så jeg faktisk litt av plenen... så det går rette veien...

Ha en flott vårdag:)

Klem
post signature

tirsdag 9. mars 2010

Inspirasjon til terrassen..

Nå som våren titter frem så får man jo såklart lyst til å ordne litt på terassen. Vi har måket frem hele terrassen, og den har nesten tørket nå. Den bare venter på å få et strøk beis og at utemøblene skal komme på plass...Men..det er nesten litt sånn jeg håper at møblene har fått seg noen skavanker etter å ha stått ute under pressening i vinter, slik at jeg kan bytte ut til noe som dette:
Bildene er lånt fra Slettevoll, og viser en lekker terrasse med en stilig og komfortable salong, ikke slik som mine tradisjonelle bord med stoler i "teak-lookalike" tre, som passer best til bespisning og dårlig til utekos. Men jeg har bestemt meg for å ikke bytte til sommeren, hvis jeg da ikke MÅ da..men jeg har allerede begynt litt å leke med tanken om å flytte, selv om det ikke blir på noen år enda, så er heller dette noe jeg får legge inn i planene til da.. og så får jeg heller spare de pengene til det blir min tur til å få et skikkelig hus.
Men tenk så deilig å krype inn under et pledd i denne stolen en sen sommerkveld..
*D*R*Ø*M*M*E*R**S*E*G**B*O*R*T*

Klem
post signature

søndag 7. mars 2010

Vårsalg på Hadeland glassverk

Til helgen starter vårsalget på Hadeland glassverk, og jeg har sååå lyst til å ta en tur. Det er noen år siden jeg var på hadeland sist, og i følge reklamen ser det ut som om det har kommet mye nytt siden jeg var der sist, leste både om Florence og Lexington og sånt liker jeg. Her kommer noen godbiter fra reklamen... slik at jeg kan friste dere litt også :)
Vi har jo bestemt oss for å samle på Nathalie fra Prosgrund, og dette servise er jo til halv pris, men jeg tenkte vi tenkte at vi skulle ønske oss det til bryllupet og ikke handle det selv, men bra pris det er det jo i allefall...
Etter å ha vært på bryllupsshow på glassmagasine og lagt oss til på bryllupslisten har vi nå fått 3 sentimento glass og syntes det er veldig gode å drikke av, så vi ender nok med på spare på disse, og som dere ser disse er også på bra tilbud der oppe, men samme greie her, hadde jo ikke tenkt å kjøpe dette nå før bryllupet.
Det jeg derimot tenker å se på og kanskje kjøpe er dekketallerker, og Diamant er jo ganske stilige, skal iallefall titte litt på disse og lurer litt på de blå...

Ellers samler jeg jo på Galaxe og mangler noen asjetter, så det står iallefall på planet, kanskje jeg skal ta dekketellerker fra galakse også? Hmm.. håper jeg klarer å komme meg dit slik at jeg iallefall får tittet litt.
Ønsker dere å se hele reklamen til Hadeland Glassverk så se her : Vårsalg hos Hadeland

I dag har vi og et vennepar gått på ski, utrolig deilig tur i solskinn, og jeg er ganske rød i kinnene enda;) Vi gikk opp til en Skistua i Fredrikstad, og spiste matpakke der før vi gikk ned igjan.
Deilig å få tatt en skitur i år også.
Jeg måtte jo såklart lufte dette vårsalget for venneparet vårt og det virket som om venninnen min vil være med en tur, håper vi får dratt opp til helgen :)

Nå er det snart natta og så er det mandag igjen.. *sukk*

(: God Natt :)
Klem 

post signature