mandag 28. juni 2010

Været er en merkelig ting..

Er det noe alle prater om så er det været...!
Og jeg må si at idag kledde jeg meg sommerlig siden det var meldt sol både hjemme og i Oslo...
Gikk en tur inn på yr.no for noen minutter siden.., og søkte på oslo og fikk følgende værmelding:
Men når jeg titter ut av vinduet er det rett og slett helgrått.... Forstår at det ikke er så lett å forutsi været altså.. men været som er akkurat nå burde jo kunne være sånn passe rett...men men...
Egentlig glad det er grått.. kjedelig å støve ned inne på et kontor om det er er fint vær ute...!
Ellers er det litt bryllupskaker inne på bryllupsbloggen min idag:)
post signature

onsdag 23. juni 2010

Utfordring...

Jeg har fått en utfordring fra EndeligMamma, og siden det ikke har vært så mye sånt i det siste her, så er det jo moro å ta den, selv om jeg ikke likte helt siste punktet..hihi... Det som er litt moro med EndeligMamma er at hun fant meg her i bloggverden for en stund siden... og det viser seg at vi er gamle studievenner..:) Moro å finne gamle kjente her i bloggverden!
VEL utfordringen går ut på å skrive seks fine ting om seg selv, samt poste et bilde av seg selv man er fornøyd med...
Egentlig en ganske fin utfordring for sånne som meg som ikke er veldig god på å se gode sider av seg selv, og som iallefall aldri er fornøyd med et bilde... hihi.. så jeg prøver da..:
6 fine ting om meg:
1 - Jeg er ganske snill og omtenksom...jeg vil alltid at alle skal ha det bra, og skulle gjerne ønske at samvittigheten ikke brydde seg om alt og alle heletiden.. men det gjør den altså;)
2 - Jeg er ganske "rund"..(både utenpå og inni..haha).. og kommer som oftest overens med de fleste
3 - Jeg er kreativ og praktisk, elsker å holde på med kreative og praktiske ting.. alt fra kort-laging og scrapping, til blomster eller et murerprosjekter i hagen..
4 - Jeg er forholdsvis god på å lage mat, og jeg elsker å lage mat... sambo sier iallefall at det nå er nedtur å gå på resturant om den ikke er sikkelig bra.. for jeg lager jo bedre mat hjemme...
5 - Jeg er teknisk, og kommer godt overens med både mobiler, tv'r, pc'r, hjemmekino og andre morsomme tekniske dupedingser
6 - Jeg har tatt bårførerprøven, og hadde bare 1 feil :)
Puh...ikke lett det der.. hihi...
Og til sist kommer er bilde av meg.. :
Jeg fikk jo nytt kamera til bursdagen min, og tror det tar penere bilder enn mitt forrige altså.. hihi.. Men dette var vel ikke så galt :)

Ganske grei utfordring igrunn... tror vi alle trenger å tenke over at vi faktisk har mange gode egenskaper, selv om vi ofte føler vi ikke stekker til med noe...
Jeg vil gi utfordringen videre til disse koselige bloggerne : Thelma Louise og La ville de Mille ! Ta den om dere vil :)
Anbefaler ellers alle å ta en titt innom disse to:)

Ha en fin dag!
Klem
post signature

mandag 21. juni 2010

Brudebukett og annet småplukk

Jeg har kommet litt tilbake inn i bryllupsplanleggingen igjen nå! Har vært en periode nå som jeg ikke har orket å ta i det.. men nå ser det ut som gleden har kommet litt tilbake nå :) I helgen prøvesmaket vi middag og vin, aldri hatt så mange vinglass til maten noen gang, tror vi brukte det vi fant av vinglass på hytta... 4 hvite viner til forretten og 3 røde til hovedretten!
Ellers har jeg å begynt å tenke litt på brudebukett og blomster igjen også...
Lurer rett og slett på en slik forholdsvis enkel tett hvit rosebukett... med litt grønt og perler/diamanter...slik som disse 2 under :
Og tillegg kanskje 1 stk slik blå/lilla orkide fint plassert på buketten;
Eller noen små klaser med Hortensia innimellom de hvite rosene:
I kveld skal jeg prøve å gjøre ferdig selve innbydelsene, har ca 10 stk igjen, så det burde jo gå ganske fort :)
Så gjenstår det "bare" å formulere en innbydelse til middagsgjester og en til kaffegjester.. og feste de inn i inbydelsene :)
Skal bli deilig å få orden i sakene :)
Ha en fin dag!
Klem

post signature

torsdag 17. juni 2010

Mye kan skje på 1 uke...

Som overskriften sier kan mye skje på 1 uke!
Vi har rukket å legge ut den andre familiebåten, så nå er begge båtene på vannet og klar for sommeren, så nå er det vel bare å vente på sommeren... Dette bilde tok jeg mes sambo og pappa jobbet med å få ting inn i båten! Ikke så mye som minner om sommer... heller litt høstlig preg.. men men.. været får man jo ikke gjort noe med...
Ellers har jeg rukket å ha halsbetennelse og forkjølelse... akkurat som om det var det jeg kunne tenke meg å bruke tiden på.. hehe.. den er heldigvis så godt som borte nå...
Jeg har også hatt det værste migreneanfallet jeg kan huske, har de siste årene levd på migrenetabletter som er kjøpt reseptfritt i sverige.. men denne runden beit de ikke på, så måtte bite i det sure eple og bestille meg en legetime... Men nå er jeg iallefall godt rustet mot neste anfall... både tabletter, nesespray og SPRØYTE!! Hjelp! Den sprøyten burde i grunn være skremmende nok til at migrenen ikke turde å komme...;)
Ellers er det fortsatt blomstene mine som får gjennomgå etter at jeg fikk mitt nye kamera! Elsker å ta bilder med mitt nye Eos 550d, skulle bare ønske jeg var litt flinkere både til å ta bilder, bruke funksjonene på kamera og til å redigere i Photoshop etterpå. Men er det ikke så at øvelse gir mester? Så det er vel bare å fortsette...
Jeg har også rukket å være på Outletet i Vestby gitt... og jeg ble veldig positivt overrasket! Det outletet i Vestby som allerede har vært der en stund syntes jeg er dårlig, men dette var virkelig bygget opp som det amerikanske outletet jeg har vært på. Det var en liten by hvor alle butikkene hadde egne butikker og man måtte ut og gå imellom! Syntes konseptet og de fleste butikkene var veldig bra! Men såklart det blir jo aldri like stort eller billig som i USA, men jeg likte det veldig godt!
Priseksempel kan jeg jo å gi, jeg kjøpte meg akkurat en GANT skjorte på Steen og Strøm i Oslo... den kostet 850 kr... da jeg var på outletet kjøpte jeg meg en til... den kosta 480... Men jeg føler ikke det var alt som hadde like bra pris som dette! En annen ting jeg ble positivt overrasket over var at de hadde mye i de største størrelsene, og jeg kunne velge skjorter i størrelse 46 :)
Så en tur dit anbefales... men kanskje ikke på lørdag i regnvær... hihi..
I helgen skal vi på hytta med våre forlovere, mannens forlover er kokk og skal lage de 3 rettene vi tror vi skal ha i bryllupet OG vi har kjøpt inn flere forskjellige vin.. så meningen er jo at vi skal kose oss og prøvesmake hvilke viner vi skal velge til bryllupet! Ser for meg at det kan bli veldig koselig..og jeg gleder meg masse til lørdagen og testing av bryllupsmenyen med vin...men kanskje ikke så mye til søndagen..for jeg er ikke så god på vin.. hihi..:)

Ellers må jeg få takke for alle koselige kommentarene dere har lagt igjen i det siste..det er jo dere som får meg til å ville blogge litt :)..selv om jeg har vært veldig dårlig på å skrive her siste uka, og enda dårligere på kommenterer og titte innom bloggene deres..sukk..! Det går litt opp og ned:)
Ønsker dere en god ukes-slutt :)

Klem
post signature

onsdag 9. juni 2010

Norwegian Outlet på Vestby

Nå har endelig Norwegian Outlet kommet på plass i Vestby, og jeg er redd for at jeg må ta turen dit veldig snart... er jo ikke mer enn en 25 min unna der vi bor...
Etter å ha tittet litt i konseptet virker dette mye bedre enn outletet som allerede ligger på Vestby. Syntes ikke det var allverden å skryte av.. for å si det sånn...! Men konseptet her virker mere som i USA, altså har alle merkene har sine egne butikker! Mye mer ryddig og oversiktlig :)
Det spørs alikvell om jeg har litt for høye forventninger til denne butikken... det blir ofte sånn når man har vært på disse fantastiske outletene i USA!
Men det er jo lov til å håpe at dette kan være noe i samme kategori.
Over kan dere se merkene som finnes på outletet, og jeg skal fint klare å finne meg noe her tror jeg :)
Har du vært på det nye outletet på Vestby?

Vil dere ta en titt på siden dems kan dere gjøre dette her:)
post signature

mandag 7. juni 2010

Teak før og etter

Denne helgen har jeg vært mere opptatt enn på lenge!!
Kanskje til og med litt for mye.. merker iallefall at jeg er litt kjørt nå!
Det begynte med jobbtur fra fredag - lørdag.. en herregård i Säffle som het Knusesund Herregård.... Med fult kjør hele fredagen...med case-oppgave og matlaging... siste ble forresten helt nydelig :)
Så ble det litt sene nattetimer og opp igjen kl 8 for å spise frokost og kjøre 2 timer hjem...!
Her bodde forresten jeg og ei anna på jobben:
Da jeg kom meg hjem var vi en tur hos fotografen for å sjekke litt bryllupsfotografering.. handlet litt... en liten avslappningstime og så bare det avgårde på innflyttningsfest! Kjempekoselig, men pga en litt for sen fredagskveld..så meldte gjespingen seg ganske tidlig.. hihi.
Tid til en rolig søndag var det heller ikke, for på søndagen måtte vi ta tak i båtpussen på familiebåten! Og det er egentlig det innlegget handler litt om..
Denne båten har en del teak... og teak er i grunn kjempefint... dvs når det er nytt eller "nyoppfrisket", men for en jobb...
Dette var utgangspunktet.. en ganske grå og daff teak, og jeg må inrømme at jeg ikke trodde noe middel i hele verden skulle få denne veldig pen igjen... Men vi kjøpte da en såkalt "teak-fornyer"...
Og det gjorde virkelig susen, her har jeg tatt halve badeplattformen... og LITT av en forskjell da...!! Denne fornyere vasket rett og slett bort møkka i kladder...det bare rant møkk...!
I begynnelsen trodde jeg rett og slett jeg drepte teaken... altså at den flisa av eller noe... da den gyllne teaken kom til syne.. men det var rett og slett møkk... etter saltvann og forurensning etc.
Da jeg hadde skrubba med skrubb og oppvasksvamp med "stålull-side" i over 2 timer (!!) så var det tide for litt teak-olje.. og vips så var bareplattformen så god som ny!! Resultatet ser dere her :
Dette er foresten teakfornyeren, og den anbefales!
Nå er det bare å få lagt båten på vannet og ta de behandle de andre stedene med teak...puh.. for en jobb! Men litt moro er det jo når det blir så bra som dette.

Ha en fin dag!
Klem
post signature

torsdag 3. juni 2010

Strandblomster..

Vi la ut båten i går... og mes sambo herjet med tau, wire, fendere og andre morsomme saker så drev jeg å knipset litt.. hihi... sånn er det når man har fått nytt kamera.. hihi
Disse blomstene betyr virkelig sommer og sjø for meg... de er ved vannet ved hytta hver sommer, og jeg elsker å plukke med meg en bukett av disse opp på hytta når vi er der... Vet ikke hva de heter.. men siden de vokser nede ved vannet og stranden kaller jeg dem bare strandblomster :)
Syntes de var sååå fine.. og med sjøen i bakgrunn da... nei.. det er tydelig at det faktisk går mot sommer.
Blomster, blomster og blomster...
For å vise dere at det faktisk var vann der også, så måtte jeg snu om fokus også, slik at dere kan se at vannet også...
Var faktisk deilig å kjøre båt i går også.. selv om det bølget veldig... det var tydelig at sommeren er på vei... gjorde ikke noe at det sprutet litt engang!!
Deilig!
I morgen skal jeg på tur med jobben... fredag - lørdag... er ikke helt motivert... strengt tatt aldri motivert til å bruke fritid på jobben... der er jeg trods alt for mye fra før av... men men.. overlever nok!

Ha en fin kveld!
Klem
post signature

onsdag 2. juni 2010

Utfordring fra NIB - Stilleben

Jeg tenkte jeg skulle delta på utfordringen fra NIB denne gangen, tenkte at en "styla flate" måtte jeg vel kunne finne i huset... men det var ikke så lett! Kanskje jeg ikke har et stilleben ??
Vel.. jeg endte opp med sjenken min som akkurat har fått nye rosa Lene Bjerre lys :)
Dette kjennertegner meg ganske godt, blomster og lys! Dette er noe jeg elsker! Jeg er ikke kjent for å ha for mye dill, og det syntes jeg gjenspeiles her på sjenken min.
Orkideene er jo så nydelige nå, denne har jeg faktisk fått igjen og den har blomstret over 1 mnd nå..Kjempestolt.
Dette er iallefall mitt bidrag til stilleben-utfordringen hos NIB.
Sjenken er fylt med en duk fra Prinsess, lysestaker fra Lene Bjerre, blomstervase fra Hadeland Glassverk, lykt med kurv fra Riviera Maison og lys fra Lene Bjerre.
Vil dere se de andres bidrag kan dere se disse her.

Ha en fin dag!
Klem
post signature

tirsdag 1. juni 2010

Tusen Takk Herlige Tulip!

Jeg meldte meg på "hemmelig venn" hos Tulip for en stund tilbake.. og jeg sendte avgårde pakke, men jeg mottok aldri noen pakke i posten!
Må inrømme at jeg syntes det er litt dårlig av folk å melde seg på noe sånt uten å gjennomføre, men sånn er vel enkelte.
Jeg fortalte Tulip at jeg ikke hadde mottatt noen pakke, og slik jeg forsto det så var det flere av oss... så det er altså flere som melder seg på sånt uten å holde "løftene" sine..

Vel vel tenkte jeg, jeg overlever dette, men har ikke noen umiddelbar trang til å melde meg på noe sånt igjen.. hihi...
Tulip sa hun skulle sende meg noe, men det er jo ikke hennes feil at enkelte ikke følger opp, så jeg sa at det var veldig snilt, men det behøvde hun ikke å gjøre...
Men i går hadde jeg fått pakke i posten :)
Jeg rakk bare ta noen dårlige mobilbilder i dag tidlig.. men her ser dere hva herlige Tulip har sendt meg :
I postkassen dumpet et koselig kort med en koselig pakke, med litt stæsj til badet mitt:) Og jeg lurer på om du har vært flue på veggen her eller noe..vi har savnet en neglskrubb...etter arbeid i hagen uten hansker og malejobbing så har vi virkelig savnet en neglskrubb :)

Så jeg sier igjen Tulip, helt unødvendig av deg å bruke tid og penger på en liten gave til meg, men veeeeeldig koselig når du først gjorde det!! Tusen takk :)

Vil dere besøke bloggen til Herlige Tulip ( hihi..) så kan dere gjøre dette her

Tusen takk igjen!

Klem
post signature