torsdag 30. september 2010

Torsdag er Blomsterdag!

Denne uken går det virkelig unna føler jeg.
Men har fått ordnet veldig mye denne uken! Føler ting endelig faller helt på plass, noe som er veldig deilig og avslappende!!
Hadde jo prøvetime på hår på tirsdag, samtale og litt prøving med sminkedamen i går, og i dag skal jeg prate med blomsterdamen som skal ordne alle blomstene våre..
(bilde lånt fra: www.nzflower.co.nz)
Det er jo såååå mange fine blomster der ute, og det er jo bra at man har litt å velge i, men det gjør jo også valgene veldig vanskelige!
Og det er jo litt dumt at mange av blomstene er "sessongvarer", for da er man jo nesten garantert å finne en blomst man liker som ikke har sessong nå.. Men det order seg nok! 
I dag skal vi få sett på både blomster til lokalet, blomster til kirken, knappehullsblomster og såklart brudebuketten. Jeg har hovedessensen av alt dette klart i hode, så det gjenstår bare å forklare og bli enig med blomsterdamen!
Jeg gleder meg!
Ha en fin torsdag!

Klem

post signature

onsdag 29. september 2010

Tid for bryllupssminken

Idag er det tid for en samtale med hun makeup-artisten som skal sminke meg, mine forlovere og min lillesøster til bryllupet.
Siden jeg har begynt å få litt utslett på øyelokka av enkelte øyenskygger så er det greit å prøve på forhånd, jeg skal også ta med meg mine øyenskygger fra Helena Rubinstein som jeg er kjempefornøyd med og som jeg ikke reagere noe på. Så får vi se hva vi får til:) Vi blir nok enige!
Desverre skal jeg noe mindre koselig før jeg kommer meg helt til sminketimen, nemlig til tannlegen for å borre... Jeg var hos tannlegen forrige uke.. og han måtte såklart finne et lite hull...

Jeg ble forresten veldig fornøyd med håret i går, så det lover bra :)

Ha en fin onsdag!
klem
post signature

tirsdag 28. september 2010

Tid for hår og bryllupsfrisyre

Idag skal jeg endelig til frisøren!!
Jeg skal få litt nye striper og såklart klippe bittelitt..Selv om det nok ikke blir mye.. sparer jo alt jeg kan så jeg skal få satt det opp litt fint til bryllupet! Jeg vet at det finnes mange andre måter å få litt lengre hår til en slik anledning, men greit å kunne få til litt med sitt eget hår.
(bilde er lånt fra dittbryllup.no)
Jeg skal også ha prøvetime på bryllupsfrisyren.. kjenner jeg er bittelitt spent på det..! Håper det blir bra..kjenner jeg kan være litt vel skeptisk og kritisk på slike ting!
Har funnet et bilde til inspirasjon, men så langt hår har jeg nok ikke klart å spare!
(: Men det går nok bra alikevell :)

Ha en fin tirsdag!
Klem
post signature

mandag 27. september 2010

Jeg blir endelig "huseier" i morgen!!

I morgen skal jeg hente mitt nye Zinkhus hos Boligfryd!! Syntes de er sååå stilige, men var for sent ute til å få meg et i fjor, men endelig skal jeg også få et!
Syntes jo alle er så fine, men kan jo ikke kjøpe alle, så valgte dette som er litt andrerledes, med teksten "Home sweet home", syntes dette huset var litt ekstra sjarmerende!!
Bildet et lånt fra den fine butikken jeg har handlet i, nemlig Boligfryd!
I morgen skal jeg til frisøren, både for å få litt nye striper og litt klipp, men også for å få en prøvetime til bryllupet! Greit å være enig med frisøren før den store dagen!! Nå er det jo under 3 uker igjen... sukk... jeg føler meg egentlig litt for rolig..men håper ikke det er noe vi har glemt!
Litt bekymret for å ikke ha fått tilbake papirene vi sendte inn til skattekontoret da... kanskje ikke vi får lov til å gifte oss.. hihi... det er godt over 2 uker siden vi sendte det inn nå.. men det kommer vel, jeg får ringe om det ikke har dukket opp noe i posten i løpet av de første dagene i uka!

Ellers har vi tatt opp båten i dag, det betyr virkelig at vinteren nermer seg...så jeg måtte kompansere litt med sannsynligvis den siste grillingen i år..!
Ha en fin kveld!
Klem
post signature

søndag 26. september 2010

Vinteren kommer vel ikke enda...?

Jeg var på shopping etter veske til svigermor i går... og jeg fakt faktisk en veske det virket som om hun likte:) Det er jeg veldig fornøyd med, det er ikke lett å kjøpe veske til andre enn seg selv, og jeg vurderte vel vesker nesten 1t før jeg bestemte meg for å kjøpe denne!!
MEN jeg klare jo å finne noe til meg selv også.. hihi... Nemlig en skinnjakke fra Marie Philippe!! Alltid ønsket meg en skinnjakke, men har aldri syntes de har sittet noe pent på meg.. men denne jakka var nydelig!! Såå mykt skinn, og passet perfekt!
Jeg kjøpte en Brun, jeg er veldig blå i klesveien ellers, og  
Så vinteren må holde seg unna litt til altså, slik at jeg får brukt jakka litt mer i år.. ;)
I dag er det Sabeltannkonsert i Fredrikstad med korpset til sambo og et barnekorps, men før jeg kommer så langt tenkte jeg å få begynt på gjesteboken til bryllupet!!
Under 3 uker igjen nå gitt... wæææ....

Ha en fin søndag!
Klem
post signature

fredag 24. september 2010

Jeg; en korps-enke!

Jeg er jo snart gift med en korps-nerd!
Og i helgen er jeg virkelig det man kan kalle "korps-enke". Borge Musikkorps skal nemlig ha Kaptein Sabeltann konsert på søndag, og det betyr at hele morgendagen forsvinner, og også hele søndagen!!
Men jeg tror konserten blir morsom, sambo går å synger "Kaptein Sabeltann... er en farlig mann" konstrant her.
Så har du noen barn som liker Sabeltann og er i nærheten av gamlebyen i Fredrikstad, så bør dere ta turen til Kongstenhallen kl 17.00 på søndag for en Sabeltannkosert med korps og kor!

For å se plakaten større trykk her.
Jeg skal ut på bursdagsgavejakt til svigermor i morgen, bursdagfeiring etter sambos øvelse på lørdag! Hørte rykter om at hun ønsket seg en veske.. en som ikke var liten og ikke stor...!! Kjenner jeg gleder meg til å tak i den oppgaven der...hehe... Skal nok finne på noe!!
Ha en fin helg!

Klem
post signature

torsdag 23. september 2010

Gardinene er på plass

Som dere kanskje ser har jeg fortsatt oppussingen på bloggen i dag, nå har den fått litt ny layout!! Jeg må si jeg ble fornøyd med resultatet! Ren og pen!
Ellers har jeg klart å få opp de nye gardinene...! Fikk de egentlig opp på fredag, men så skjedde det jo så mye i helgen, og utover uken også, så har ikke fått tatt bilde før nå..!
Men jeg er veldig fornøyd!!
Nå gjenstår det bare å få gjort noe med møblene.. men føler ikke det er første prioritert, først er det nok bryllupsforberedelser, så bryllup og bryllupsreise!!

Aller først er det faktisk tannlegen!! Jada, jeg skal til tannlegen i morgen, og kan ikke si jeg gleder meg. Jeg hadde regulering da jeg var yngre, og tenker enda tilbake på det som et stort mareritt med mye smerte!! Men jeg pleier da å overleve tannlegeturen også, selv om jeg er veldig usikker på forhånd!

Nå er det snart helg dere!!

Klem
post signature

onsdag 22. september 2010

Oppussing!!

I kveld har jeg hatt lyst til å leke litt med photoshop igjen, og jeg har laget meg en nye header!!
Deilig med litt oppussing på bloggen!
Bildet er fra strandneliker som er tatt i våres, viktig å holde på våren og sommeren så lenge man klarer..!
Ellers har jeg fått opp de nye gardinene, og skal forsøke å få ut bilde av det  i morgen! Jeg har nå bare enda mere lyst til å få pusset opp spisegruppen på kjøkkenet litt, men noe sier meg at det er andre ting som bør stå i fokus nå!
Utenfor døra har visne margritter er blitt byttet ut med lyng, så nå innser jeg virkelig at det er blitt høst..sukk..
Hva syntes dere om min nye header?

Klem
post signature

mandag 20. september 2010

Da er jeg klar...

I helgen ble jeg drukket ut...
Mine 2 forlovere og min lillesøster trappet litt over kl 07.30... og var sååå skuffet at jeg akkurat hadde klart å komme meg opp og på badet... jeg viste jo at det måtte skje denne eller neste lørdag.. og sov ikke veldig godt ;) hehe..
De hadde tilogmed fått tak i nøkkel og skulle invadere soverommet.. men der lå jo bare mannen..;)

Jeg hadde en kjempefin dag... Vi startet med frokost og sjampanje hos meg... Så kom kanskje det jeg har gruet meg mest til i forbindelse med et utdrikkningslag... nemlig påkledningen... huff.. liker ikke å ikke føle meg vel..Men det gikk i grunn ganske greit...kanskje med unntak av forklede.. men det fikk jeg heldigvis av meg etterhvert...De hadde som mål at jeg skulle se ut som  den perfekte husmor.. men tror ikke det er en rolle som kler meg *ler*..
Videre bar det avgårde til Fotografen... hvor det ble tatt MASSE bilder og jeg fikk noen tips til fotografering... Gleder meg til å se resultatene!
Etter fotoseansen var det tid for litt mat.. Pizza i Strømstad...Før det bar inn på SPA i Strømstad... Der ble det først boblebad sammen med noen av deltakeren, og 1t behandling på meg..*sukk*

Videre dro vi å skiftet, før vi dro på hytta til ene forloveren min for en kjempekoselig kveld med goood mat, masse skravling, blindtester og pakkeleker... Siste pakkeleken bestod av å gjette innhold, men alle pakkene begynte på enten P eller K(sambos navn)... noen eksempler var: Potetmos, penal, pinsett, kakemix, pannekakemix, kjærlighet, kubbelys, paraset, kopp, paljetter, perler, knestrømper... ja.. her var det mye forskjellig.... og det var ikke alt som var like lett å gjette... og hver feil ble straffet med en slurk alkoholholdig innhold...

Jeg hadde en superfin lørdag, masse god mat, morsom fotografering, deilig spa, pakkeleker, masse skavling og kanskje det viktigste av alt; mange gode venner :)

Så da er jeg klar til Bryllup om 26 dager...

Ha en fin dag!
(jeg må inrømme at jeg er litt trøtt i dag...)

Klem
post signature

torsdag 16. september 2010

Nydelig middag

I går laget jeg noe veeeeldig godt til middag!
Da jeg var i Canada for 3 år siden fikk vi servert en laks som bare var bruna, og i grunn rå inni, og jeg har lett etter dette siden...
Har jo smakt Salmalaks som sushi, men så begynte jeg å søke litt på laksen og fant ut at denne kunne jeg jo bruke på akkurat samme måte som jeg fikk servert i Canada.
OG resultatet ble rett og slett nydelig! Nam!
Salmalaksen fikk litt salt, pepper og noen dråper sitron,
og så ble den stekt i 3 min på hver side i panna (2,5 min hadde nok holdt...).
Til laksen hadde vi hjemmelaget potetstappe(poteter, salt, smør, melk og en dæsj hvitløk), dampede asparges og Hollandeise saus!!
Anbefales virkelig!!

Nå er det snart helg igjen!!

Og jeg gleder meg til søndag!! For på søndag får jeg besøk av ei "gammel" venninne fra vidregående skole. Ved en tilfeldighet kom vi i prat og hun kunne forteller at hun har hobbyfotograf og vi ble enige om at hun skal være med store deler av bryllupet for å fotografere både oss og gjester:)
Gleder meg til å se henne igjen nå, lenge siden sist!

Ha en fin torsdag!
Klem
post signature

onsdag 15. september 2010

Oppussing av kjøkkenbord og stoler

Som jeg skrev i et tidligere innlegg da jeg kjøpte nye gardiner til kjøkkenet ønsker jeg å pusse opp kjøkkenbord og stoler. Dette er bord og stoler som er i god stand, som jeg og sambo kjøpte da vi flyttet sammen for 7 år siden.. (oj.. tiden flyyyr).
Da hadde vi oprinnelig tenkt å kjøpe et sett som var hvitt og mørkt tre, men da vi fikk det viste det seg at det ikke var hvitt, men "slitt hvitt", noe som hverken passet inn hos oss, eller som jeg liker noe særlig. Så da kunne vi få bytte til den andre fargen de hadde som var lysere tre, og mørkeblått.
Så vi valgte dette. Bildet er litt mørkt, men det var det jeg fant av kjøkkenbilder. Som dere forhåpentligvis ser er stolene blå, de har også en lys treflate å sitte på, bordet har blå bein og en lys plate...
Kjøkkeninredning er deimot hvitt med mørk "treplate" som benkeplate, og jeg har vel sagt at det ville vært stilig om vi hadde pusset opp bord og stoler litt slik at de ble  i samme sjangeren...

MEN så kommer det store spørsmålet, hvordan gjør jeg dette slik at det blir så pent som mulig?
Flatene som fortsatt er tre ser ut til å være lakkert, mens da resten er malt blått...
Noen som kan gi meg noen tips til hvordan jeg går frem her? Bør jeg pusse ned ting ? Grunning?
Hva slags hvitfarge tror dere blir penest? Hvor glanset skal den være?

Jeg har tenkt tanken om jeg skulle male alt hvitt også, selv de flatene som er lyst tre nå, men tror det blir stiligere med hvitt og mørkt tre på kjøkkenet..

Så tips til oppussing taes i mot med stor takk :)

Greit å begynne tidlig med prosjekter å ha etter bryllupsforberedelser, bryllup og bryllupsreise er unnagjort ;)

Ha en fin dag!
Klem
post signature

mandag 13. september 2010

Lokalet er inspisert..

Som jeg skrev i forrige innlegg så begynner ting å falle på plass, og det er veldig deilig å føle at man har valgt rett sted å ha bryllupet. Vi var innom å pratet med kokken/ansvarlig for lokalet forrige uke, og jeg følte virkelig at han hadde full kontroll. Men jeg kjente jeg først ble litt stressa da jeg så fint spurte: "Dere dekker på fredag da eller ? Slik at jeg kan se hvordan det blir og sånt?", hvorpå han svarer: "Nei, vi har selskap her på fredag, så vi dekker ikke før på lørdag..vi er her fra 9-10 tiden" Kjente jeg måtte bilte meg i leppa for å ikke skriiiike.... Men nå som jeg har blitt vant til tanken og tror jeg kan slappe av rundt dette har jeg kommet til at det er veldig deilig å slippe å ha noe ansvar for dette..
Jeg må bare levere bordkort, blomster, eventuelle hefter, frukt, snacks etc dagen før...
Bildet er av lysekrona i en av salene, som dere ser av taket så er det et snev av gammel herskaplighet her, og selv om det ikke er helt herskaplig så er det absolutt mange stilige elementer her, slik som lysekronene, takene, de 2-fløya dørene etc. Tror dette lokalet kan bli en fin ramme for selskapet, med litt stil. Dessuten er det 2 saler her, slik at de som ikke vil overdøve musikken med praten sin kan sitte i salongen... på denne måten kan man jo gjøre litt som man vil og som det passer en...:) Det er kanskje deilig å kunne rømme musikken også, iallefall for besteforeldregenerasjonen :)

Idag skal vi på dansekurs... og jeg er VELDIG spent på hvordan det blir.. ;) Men sambo er iallefall klar for utfordringen.. ;)

Ønsker dere en fin uke!
Klem

post signature

torsdag 9. september 2010

Ting begynner å flaske seg...

Da begynner ting å falle på plass...
I går fikk vi bestemt menyen vår, og pratet masse med mannen som driver lokalet vi skal ha selskapet vårt i, han er også kokken! Virket som en kjempeflink mann med alt under kontroll!!
Deilig å få satt menyen :)
Men jeg kjenner jeg blir litt stresset av at jeg ikke får vært med på dekking etc... wæææ... litt stresset og samtidig er det jo litt deilig også... litt blandet følelse...

Vi fikk også bestilt bryllupskake... 3 etasjer med hvit marsipan fra Baker Paulsen i Sarpsborg. Vi kjøpte et kakestykke for å prøvesmake også, og det stykket godkjent.
Idag fikk vi gjort enda en ting... nemlig hentet ringene vår...! De var gravert som vi ønsket og satt perfekt!! Og det rare var et nesten sambo var mer opptatt av dem enn meg...  Han var først til å ta opp sin ring fra esken da vi skulle se på dem og prøve....
Så nå merkes det at det nermer seg med stormskritt..

I helgen skal jeg gjøre ferdig bordkortene og også prøve å få ferdig gjesteboken... greit med alt som er klart :)

Klem

post signature

onsdag 8. september 2010

Våre bordkort!

Jeg og lillesøster satt nesten hele helgen med bordkort til brylluoet. Jeg syntes det er moro å pusle med sånt her, og ville ha det i samme stil som invitasjonene. Er veldig fornøyd med resultatet.
Men det var litt av en jobb. Først måtte vi tilpasse ark slik at et passet i stansen som skulle inn i Cutlebug-maskinen, så stanset vi ut 70 stk "pillowboxes". Så begynte brettejobben, 60 bokser ble brettet og limet, og fikk også en hjerte-splitbinders bak slik at vi er sikker på at boksen ikke går opp.
Da det var gjort begynte å dele opp mønsterarket med bryllupsteksten på, og så mønsterarket i sølv. Da vi hadde 2 bunker med 60 av hver begynte vi å lime dem sammen. Neste steg var å lime dem på boksen.
Så var det sløyfa sin tur, alle boksene fikk sløyfe med et hjerte der det står "made with love" og det er de virkelig! Siste steg var å printe ut alle navnene på halvt gjennomsiktige ark for så å klippe dem ut i passe størrelser og sette på 2 stk små hjerte-splitbinders... Er det rart det tar tid.. hihi..
Inni boksen skal det være en liten overraskelse ;)
Nå gjenstår det å sette på navn på ca harlvparten, men den jobben skal gå ganske fort bare jeg får satt meg ned igjen!
Håper å få gjort dem og gjesteboken ferdig til helgen :)

Ha en fin dag!
Klem
post signature

tirsdag 7. september 2010

Nye gardiner til kjøkkenet

Jeg har endelig kjøpt nye gardiner til kjøkkenet!!
I går bråbestemte vi oss for å ta en tur til sverige, og i den koselige SIA butikken på Nordbysenteret hadde de fått inn masse fine gardiner av den typen jeg har kjøpt.
Ser bildet er dårlig, tok et kjapt et med mobilkamera i går kveld, bare for å vise dere:
Gardinen heter Stina, og jeg gleder meg til å få den opp. Kjøkkeninnredningen vår er hvit med mørkebrun benkeplate, og disse gardinene er hvit og brun-rutete, så tror det kan bli bra :)

Skulle jo ha malt bordet og stolene som er på kjøkkenet også, men det har jeg skjøvet foran meg nå i snart 3 år... har bare skulle vente til sommeren kommer... men vips så er jo sommeren forbi igjen...

Resultat følger bare jeg får strøket og funnet tiden til å henge dem opp.. mellom kakebestilling, ring-henting og alt annet som må gjøre før bryllupet.

Ha en fin dag!
Klem
post signature

mandag 6. september 2010

Så mye å huske på...

Det har plutselig slått meg at det ikke er så lenge til vi skal gifte oss... tror i grunn jeg er litt senere ute med dette enn jeg trodde jeg skulle være.
Det var fokus på bryllupet mitt frem til jeg sendte ut invitasjonene, og så ble det full fokus på min venninnes bryllup hvor jeg var forlover og hadde noen roller...
At det plutselig bare er under 6 uker igjen til mitt eget kjenner jeg er litt skremmende....
Så tenkte jeg fikk få ut fingeren og sende inn skjemaer som skal inn... kjenner egentlig at jeg føler jeg er litt sent ute med dem... men det går vel bra :)
Så jeg har sittet å tittet igjennom skjemaene, og så mye rart det står i dem.. Men jeg tror vi skal få fylt dem ut uten for store problemer... ;)

Ellers har så og si hele helgen gått med til Bordkort!! Og er ferdig med ca halvparten... men det som gjenstår på de siste er ikke så mye.. kun å sette på navnene..:) Så jeg syntes vi fikk gjort en hel del i helgen. Jeg har funnet ut at jeg bare må sette igang å bli ferdig med ting... greit å få et pusterom før den store dagen også!

Ha en fin uke :)

Klem
post signature

torsdag 2. september 2010

Sommerens uteprosjekt - Del 2

Da har jeg endelig fått tatt bilder av kafesettet på den lille nye steinlagte plassen.
Da kan jeg samtidig fortelle hvorfor jeg valgte å sette et kafesett på den nye plassen. Som dere ser er det sol på bildene, men de er tatt i 16 tiden på ettermiddagen.. og som dere ser har solen kommet rundt hjørnet...
Men midt på sommeren kan det bli ganske hett på terrassen, den er nemlig i solen så lenge solen er oppe om dagen, og den ene dagen det har vært såpass varmt i år så var det veldig deilig å trekke rundt hjørnet til kafebordet i skyggen for å spise lunsjen der.
Nå skal det jo sies at vi ikke er bortskjemt med dager man MÅ trekker rundt hit, men deilig med noe sted å sitte på bakkenivå også, litt gjemt bak huset..der hvor ikke alle ser en, dessuten er det rett under kjøkkenvinduet, så om sambo er inne kan man få serveringen gjennom vinduet.
Vel vel.. Nå er det torsdag allerede, snart helg, skal bli godt med en helg ute å være slått ut av mage-plager... føler jeg mistet forrige helg da jeg enten lå på sofan, satt på do, eller lå i sengen med feber og frøys..! Men kjenner meg mye bedre nå, så det lover godt:)

Ha en fin dag!

Klem
post signature

onsdag 1. september 2010

Thelma Louiseeeee!!! (vinner trukket)

Jeg klarte ikke vente lenger, og har trukket en vinner av Giveawayen min!!
Vinneren ble kvinnen på denne flotte bloggen : Thelma Louise!!
(Nå er blir det spennende å se hvor lang tid det tar før hun oppdager dette)
Du få sende meg navn og adresse på hegens@gmail.com, så dukker det nok opp noe i postkassen etterhvert!!

Stoor klem fra
post signature

Trekning i kveld!!!

Ville bare minne om Giveawayen...:)
Det blir trekning i dag!!
Du kan melde deg på her

Dette er jo også dagen med svarfristen for bryllupsinvitasjonen.. og det er 7 som ikke har svart... Helt sikker på at det bare har gått i glemmeboken.. ;)

Dette er også dagen for mamma og pappas bryllups dag...hele 31 år har de vært gift nå:)
(: Gratulerer til mamma og pappa :)

Klem
post signature