tirsdag 30. november 2010

Ut på hemmelig oppdrag..

I dag skal jeg ut på et "hemmelig oppdrag" og jeg gleder meg sååå!!
Jeg skal forteller dere mere når oppdraget er utført, men jeg tror det kan bli bra, jeg håper virkelig at det blir bra for de som får gleder av oppdraget:)
Vel, jeg får sette igang med oppdraget... første post er å pakke sammen reste av det jeg trenger og bære det ut i bilen... og så blir det runde med shopping og henting av ting og tang..!!
Så skal oppdraget utføres!!
Forteller mer senere!

Klem
post signature

søndag 28. november 2010

♥ Vårt bryllup ♥ I kirken..

Her kommer litt bilder fra kirken!
Siden pappa ikke vil være på internett(haha) så begynner bildene litt inn i sermonien med meg og mannen! Husker enda at det var ganske sprøtt å stå utenfor kirkedørene i Rolvsøy Kirke mens klokkene ringte...og ekstra store sommerfugler poppet frem da kirketjeneren sa; "Ja, er du klar nå da? For da skrur jeg av kirkeklokkene...." Kirketjeneren var forresten helt fantastisk.. hun hentet vann til oss da vi kom ( tørr i munnen ja..) og hun hadde byttet ut alle blomstene på benkeradene som desverre hadde begynt å henge med hode i løpet av natta..!! Helt fantastisk dame!
Presten var veldig opptatt av at forloverenes roller ofte ble glemt, de skal være vitner til ekteskapsinngåelsen, og måtte så ved våre sider og bevitne selve ekteskapsinngåelsen.
Da vi hadde sagt "ja", og ringene var på plass var det på tide å knele, da ble forloverene sendt tilbake på plassene sine.
Vielsen gikk veldig fort, vi hadde 3 soloinnslag; "Se på mig"- Sang og piano, "Gabriells obo" - Trompet og Orgel og "Hold on"- Sang og piano ( Michael Buble's). Alle innslagene var kjempefine og jeg syntes de skapte en fin ramme rundt det hele, håper de som var tilstede i kirken syntes det samme.
Jeg syntes jeg klarte meg veldig bra gjennom det hele, selv om jeg svelget bra da jeg så og si var fremme ved alteret på vei inn. Dagen vi hadde valgt er også mormor og morfars dag, de giftet seg i samme kirken på samme dato 56 år tidligere..og mormor var tydelig rørt... det å se henne fikk meg til å gråte, og det gikk ganske lag tid før jeg klarte å feste blikket på mannen og de som satt på siden til mannen..
Ut igjen trodde jeg at det skulle gå veldig bra, noe det gjorde... helt til mormor kom... Hun gråt og var helt rød i ansiktet... så da begynte jeg virkelig å gråte...fikk noen kommentarer etterpå at det var første gang noen hadde sett bruden virkelig gråte.. og det da folk kom å gratulerte på vei ut... hehehe.. men etter en 8-10 klemmer gikk det greit igjen...
Vi var jo såå heldig med være... kaldt, MEN sol fra en klar himmel... og Borge Musikkorps vente utenfor hvor de spilte mens folkene gikk ut av kirken og mens vi sto på trappen hvor vi blant annet fikk servert sjampanje! Helt perfekt :)
Jeg var litt spent på hva som ventet av bil da vi kom ut, pappa hadde fått jobben... og jeg har alltid likt Audi! Alltid drømt om å bli hentet i en A8 i bryllupet, nå ble det ikke noe A8, men en kjempefin Q5 sto å ventet på oss med en venn av familien som sjåfør..!! Han hadde pyntet bilen med sløyfe og kledde sjåfør-rollen veldig godt...åpnet dører og greier... og jeg tror nok han likte seg der han fikk kjøre Q5.
Videre dro vi til fotografering på Hafslund Hovedgård! Der tok vi bilder i et knallvær mes bladene falt fra trærne i bakgrunnen. Kjempefornøyd med bildene, men har desverre ikke noen av dem digitalt!
Etter fotograferingen hadde vi litt god tid, så vi kjørte en liten tur i bilen, sløyfen vekket nok oppsikt og folk tutet og vinket til oss der vi kjørte forbi..dette fikk en jo til å føle seg veldig spesiell denne dagen.. så bar det avgårde til lokalet der vi feiret resten av kvelden... bilder fra dette kommer senere :)

Ha en fin søndag!

Klem
post signature

fredag 26. november 2010

♥ Vårt bryllup ♥ Hos Frisøren.

Da har jeg våknet litt fra dvalen!
Jeg har hatt 0 lyst eller ork til å gjøre noe i det siste.. Og aller minst blogge, føler ikke jeg har noe å si.. alt ble så tomt etter bryllupet!
MEN jeg har jo lovet dere flere bilder, så tenkte jeg fikk legge ut noen flere...:)
Jeg husker at jeg sov dårlig den natten... våken hver time.. og var på plass hos frisøren kl 8.30!
Hos frisøren fikk jeg først en hårvask.. før de gjorde meg til en "gammel dame", dvs med ruller og hårnett.. hihi..
Jeg ble sminket og ordnet, men er litt kresen på maskara og hadde med min egen...en god maskara som er skikkelig vannfast.. noe som måtte til denne dagen! Jeg skal love dere at det ble mye tårer denne dagen... men jeg syntes jeg klarte meg ganske bra da...litt bra iallefall...
Rakk å få i meg litt mat og noen dråper drikke før vi skulle i ilden også, uten mat og drikke duger helten ikke! Men jeg må inrømme at jeg var såååå sulten da vi kom til middagen... så bra jeg fikk i meg litt mat iallefall..
Krøllene ble fine også..hihi.. første gang jeg har hatt krøller i hele mitt liv tror jeg...
Her begynner vi å bli ferdige, sløret er festet og ting begynner å ta form, var nok rundt her jeg begynte å fatte alvoret!! Vi var litt forsinket, så fra dette bilde og til vi dro til kirken var det nok ikke veldig lang tid...
Var kjempefornøyd med håret! Men har ikke noe "ferdig-bilde" fra frisøren, men skal i løpet av helgen få postert noen bilder fra både kirken og festen :)

Kjempeglad vi hadde med en "amatørfotograf" hele dagen, vi har fått rundt 500 bilder bare av henne.. og selv om jeg håper at det vil komme noen andre bilder fra de andre gjestene etterhvert, så har jeg fått masse bilder allerede :)

Kanskje dette er det som skulle til for å få opp blogglysten igjen? Det var jo i grunn bare koselig å mimre litt tilbake til bryllupet!

Ha en fin fredag :)

Klem
post signature

torsdag 11. november 2010

Vi er tilbake...

Er bare innom for å si at vi har landet igjen... Det gjelder da både selve bryllupet og bryllupsreisen! Nå er vi tilbake til det "normale" igjen...
Litt kjedelig i grunn... er jo moro å ha litt å pusle med.. hva skal jeg pusle med nå liksom?
Har vel insett at om jeg skulle sendt ut personlige hjemmelagede julekort i år så burde de vært begynt på ( har jo ikke mange timene å ta av i ukene...) så er fare for at det blir takkekort i forbindelse med bryllupet hvor vi samtidig ønsker god jul... det er lov det ??

Legger med et bilde fra Miami Beach.. og så skal jeg prøve å få skrevet noen flere innlegg snart...
Miami Beach var supert.. og når man bare er to på tur så får man ta de bilden man klare av seg selv... og skygge er jo litt moro!!
 Jeg har forresten handlet bittelitt.. *kremt*..Så har da litt å vise frem der å.. pluss at jeg har fått tak i flere bilder fra bryllupet!!

Ha en fin torsdag!
Klem
post signature