onsdag 23. februar 2011

Babyboom i familien

I mannens familie er det babyboom for tiden. Hittil i år har det kommet 3 nye tilskudd til familien, en liten gutt og et lite tvillingpar bestående av en gutt og ei jente. I tillegg ventes det enda en prins denne våren.
Vi har fått vært å hilst på den første lille prinsen som kom til verden, og håpet vi fikk hilse på tvillingene denne uken, så i helgen dro jeg frem scrappeutstyret igjen for å lage et kort. Har hatt det ryddet bort helt siden bryllupsplanleggingen nå, ikke orket å ta det frem igjen, men syntes det faktisk var veldig koselig å pusle med, så da ble det et kort til tvillingene.
Har ikke helt baby-scrappe-utstyr, men syntes disse små fra Magnolia ble søte på et kort til et par tvillinger.
Kortet åpnes ikke fra siden eller på midten, men åpnes i mellom gutten og jenta, synstes det var litt morsom vri, da ble det en ren gutteside og en ren jenteside av kortet.

Ønsker dere en fin onsdag!
Klem
post signature

4 kommentarer:

  1. Jeg har tvillinger, gutt og jente, de er voksne nå, men det var artig da de var små. Kos med nye familiemedlemmer! :)

    SvarSlett
  2. Hejsan Hege! Du är söt du!! Tusen tack för kommentarer trots att vi är urusla bloggisar om dagen. Och grattis...jag har väl sagt grattis till ditt bröllop.? nu blir jag osäker. Ska iallafall se läänge i din blogg nu. Varm kram Alexandra

    SvarSlett
  3. Så søte kort da! :) Jeg skal begynne å scrappe litt kort med eldstejenta, som aldri får nok av kreative ting å holde på med :)

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentarene deres. Det er jo faktisk det som får en til å ville blogge mer..! Så tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen til meg :)