fredag 25. februar 2011

Bare 4 uker igjen...

Til jeg er ferdig som oslo-pendler!
(bilde lånt fra nrk.no)
Jeg har endelig fått jobb med arbeidsadresse Fredrikstad!
Blir nok litt reising og sånt her også, men da har jeg jo Fredrikstad som utgangspunkt og ikke Oslo som jeg har hatt de siste 3,5 årene. Håper det blir bra, og jeg gleder meg iallefall masse, samtidig som det er litt skummelt - det er jo alltid litt skummelt å bytte jobb, man vet jo faktisk ikke hva man går til selv om man har fått et veldig godt inntrykk.
Jobbtilbudet kom i julen, men det tok litt tid før jeg i det heletatt forsto at det faktisk går mot slutten av tilstanden som "oslo-pendler".
Hverdagen med for lange dager, fulle tog, forsinkede tog, kalde perronger, overfylte t-baner, dyre månedskort m.m går virkelig mot slutten. Kun 4 uker igjen.

Ønsker dere alle en fantastisk fredag :)

Stor klem fra
post signature

torsdag 24. februar 2011

Tenker tilbake på en dag i Oktober...

I går satte jeg meg ned å tittet på alle innleggene jeg har blogget fra bryllupet. Tenk at det allerede er over 4 mnd siden vi ble mann og fru... Tiden går så utrolig fort, det er nesten litt skummelt.
Vel, igår er første gang jeg har fordøyd alle de flotte kommentarene deres, jeg har jo sett og lest dem før, men kanskje ikke fordøyd dem helt. Kjente jeg ble så glad og varm inni meg da jeg leste alle de koselige kommentarene deres. Tusen takk.
Rart hvordan ting bygger seg opp til et bryllup, masse å gjøre, masse å holde styr på og masse å forberede seg på. Når dagen og hverdagen er tilbake så føler man seg nesten litt "tygget på og spytta ut".
Jeg satte meg også ned med albumet fra fotografen i går for å se på bildene, og nyte dagen igjen... og det rare er at jeg føler jeg ser bildene fra en annen side nå, plutselig la jeg merke til detaljer som fikk meg til å smile og tenke tilbake på denne fantastiske dagen. For det var en fantastisk dag... i mine øyne var den perfekt fra morgen til kveld... men jeg har forstått at de fleste bruder syntes sin dager perfekt..
Jeg tenkte å dele noen bilder fra fotografen med dere, jeg har kun tatt bilder av bildene, de er opprinnelig tatt for å kunne dele med foreldrene mine slik at de kunne fortelle hvilke de likte best med tanke på julegave ;)
Dette er min favoritt;
Dette er tatt i en allè på Hafslund hovedgård i Sarpsborg. Dette er bildet vi har forstørret og har på veggen også, selv har vi bildet i farger (etter mannens ønske). Selv syntes jeg det er fint både i farge og svart/hvitt.
For å vise dere de fantastiske fargene det var i Sarpsborg denne høstdagen må jeg vise dere et bilde jeg har i farge:
Bladene falt fra trærne mens vi tok bilder, det var en helt nydelig dag. Ser jeg bare har vist dere bilder med jakke på da, så da må jeg slenge med et til uten jakka. Vi tok både med og uten, det var som sagt knallvær den dagen... men forholdsvis kaldt i skyggen... og det er jo der fotografene liker å ha motivet sitt ;)
Bildene er tatt av Studio S i Sarpsborg, og vi er sååå fornøyd med resultatet.

Vel, nok mimring for i dag!

Jeg vil bare si til alle som skal gifte seg; nyt forberedelsene og nyt dagen, det er en helt fantastisk dag, men den er desverre over raskere enn man tror på forhånd...så det er viktig å nyte hvert øyeblikk.

Ha en fantastisk torsdag.
Klem

post signature

onsdag 23. februar 2011

Babyboom i familien

I mannens familie er det babyboom for tiden. Hittil i år har det kommet 3 nye tilskudd til familien, en liten gutt og et lite tvillingpar bestående av en gutt og ei jente. I tillegg ventes det enda en prins denne våren.
Vi har fått vært å hilst på den første lille prinsen som kom til verden, og håpet vi fikk hilse på tvillingene denne uken, så i helgen dro jeg frem scrappeutstyret igjen for å lage et kort. Har hatt det ryddet bort helt siden bryllupsplanleggingen nå, ikke orket å ta det frem igjen, men syntes det faktisk var veldig koselig å pusle med, så da ble det et kort til tvillingene.
Har ikke helt baby-scrappe-utstyr, men syntes disse små fra Magnolia ble søte på et kort til et par tvillinger.
Kortet åpnes ikke fra siden eller på midten, men åpnes i mellom gutten og jenta, synstes det var litt morsom vri, da ble det en ren gutteside og en ren jenteside av kortet.

Ønsker dere en fin onsdag!
Klem
post signature

mandag 21. februar 2011

Skitur og litt dårlig samvittighet

Jeg har litt dårlig samvittighet...Jeg får jo aldri somlet meg til å skrive på bloggen min lenger... nå har jeg til og med vært så flink til å ta bilder av "alt" de siste ukene... Men har jeg vært flink til å ta bilder så blir jobben med å ta en kabel fra kamera og til data'n for stor ..!? Merkelig det der!!
Jeg har jo sett jeg har passert 30.000 besøkende, OG jeg har fått over 100 følgere..! Det er jo bare helt fantastisk! Det burde jo absolutt vært feiret!! Blir helt forundet jeg, altså selv om jeg er helt elendig på oppdateringer for tiden, så øker antall følgere!!
Andre ting jeg har litt dårlig samvittighet for er blant annet pute-utfordring, og også noen andre spørsmål jeg ikke har svart på..!! Vel, nå skal jeg sette kamera til lading, så skal alle bildene over, og så skal jeg begynne å forteller om de siste ukene :)

I går var vi iallefall på skitur, og mens man tar en pust i bakken så kan man jo leke kunstner i snøen;
Bilde er tatt med mobilkamera.. mye lettere a gitt.. da er det bare å sende over bildet pr mail ;)

Vel vel.. skjerpings !!

Ha en fin mandag!
Klem
post signature

onsdag 9. februar 2011

Enda en ?

Jada, Hege har strikket enda en lue!! Føler dette holder på å bli "den store lue-bloggen".. ;) Men jeg har masse annet å vise dere også, bare jeg får tatt bilde av det!!
Jeg kan nevne ; Nytt bilde, nytt servise, nye glass...( fikk til bryllupet).. Nye gardiner.. og en liten reinsdyrfamilie kjøpt på Pottery barn i Usa :)
Vel, tilbake til dagens lue:
Denne gangen fikk jeg faktisk et lite oppdrag av noen som bare hadde sett min forrige barnelue...Håper den passer hennes lille sønn, luen blir puttet i posten i løpet av uken... så skal den fly avgårde helt til Kristiansund. Her er luen:
Fargene valgte hun selv, og så luen er strikket i mørke brun og gråblå! Det ble faktisk en veldig fin kombinasjon. Velger sjeldent brunt selv, men ser at det kan jeg jo gjøre :)
Dusken fikk til og med begge fargene i denne gangen :)

Ha en fin onsdag :)
Klem
post signature