torsdag 17. november 2011

Julekortene er ferdig

Da er endelig årets julekort ferdig :)
Elsker å lage julekort - men kjenner liksom at det tar tid og at jeg nok ble litt lei mot slutten. Men nå er de iallefall ferdig.. får håpe det er nok! I fjor laget jeg ikke julekort - da fikk jeg rett og slett litt nok av alt sånt etter å ha laget inbydelser og bordkort etc til bryllupet. Må si det er mye mer moro å lage forskjellige kort enn å masseprodusere til et bryllup - men jeg ble jo veldig fornøyd med resultatet til bryllupet også.

Bildet er ikke det beste - det er tatt med mobilen - men det viser iallefall en skoeske med julekort. Klok av skade er det mange små og noen få store julekort. Første året jeg laget julekort så laget jeg kun store... tenkte det måtte være litt størrelse på dem.. men jeg må si jeg sleit med å fylle alle.. Det er ikke så lett å skrive sååå mye til alle - og "God jul og Godt nytt år" ble litt lite i de store kortene.. Men i år skal det bli bedre. Noen store er det jo nå også - men mest i fornuftig størrelse. Jeg elsker å få julekort - men må si jeg liker aller best de som er håndskrevet... føler de er til meg.. trykte kort - eller julebrev er liksom så masseproduserte. Når jeg skriver julekort så skriver jeg det personlig til hver enkelt.. ellers så føler jeg at jeg kan la være..vel vel..
Så nå gjenstår det bare å skrive dem...

Ha en fin torsdag.

Klemmer

post signature
Share |

fredag 11. november 2011

RoomSketcher - Boligplanlegging i 3D


Tenkte jeg kunne tipse dere om favorittprogrammet mitt for tiden...
Nesten så jeg har flyttet inn i Roomsketcher.
Dette programmet er genialt på flere forskjellige måter. For det første er det veldig enkelt å tegne planløsninger i det, man kan bruke det gratis (koster om man vi ha 3d bilder etc.. men det MÅ man faktisk ikke ha..), det ligger på nett - slik at du kan logge deg på hvor som helst..enten for å tegne eller for å vise frem dine husplaner og sist: resultatet blir i grunn veldig bra :)
Alle mine bilder i tidligere innlegg som omhandler husplanlegging er laget i dette programmet.
Er du nyskjerrig så prøv RoomSketcher 3D boligplanlegger her.
Hvis du heller vil lese litt om produktet kan du gå inn på Roomsketchers hjemmeside - Få inspirasjon med RoomSketcher her.

Ha en fin helg!
Klem
post signature
Share |

onsdag 2. november 2011

Hall med bodplass?

Siden jeg har fått så mange gode svar på de andre "hus-grubleriene" mine av dere.. så tenkte jeg i dag å lufte "bod-problematikken" med dere.
Hvordan få nok bodplass.. uten at det tar så mye plass?
Siden jeg ønsker meg en "walk-in" garderobe så håper jeg at denne kan ta unna litt jakker og sko som har en tendens til å havne i boden...Samtidig ønsker jeg meg et strort vaskerom - så også dette kan ta unna litt. Og i tillegg en bod knyttet til vaskerommet med utgang rett ut - hvor jeg ser for meg at verktøy etc kan være. Så hva mere trenger man av boder da ?
Over ser dere et bilde av min drømme "hall" - Og hvis den blir så luftig som jeg har tegnet nå så tenker jeg at å lage bod under trappa må jo være en god ide? Dette er jo rom man ikke får brukt til så mye alikevekk. Nå har jeg i tillegg en helt åpen trapp - som er rene marerittet. ALT støv havner jo der og ingenting jeg setter under der blir "borte"...
Har dere noen smarte bod-tips?

Ha en fin onsdagskveld.
I morgen reiser jeg forresten til København med jobben - håper på en bra tur :)

Klemmer
post signature
Share |

Bildet over er som alltid tegnet  det geniale verktøyet Roomsketcher.